Life

Serialul de pe Netflix care i-a înnebunit pe români. Are peste 12 de milioane de vizualizări, e foarte popular și în România, se află pe primul loc în top

Serialul de pe Netflix care i-a cucerit imediat pe români. Are peste 12 milioane de vizualizări. E pe primul loc în România.
22.12.2023 | 20:19
Serialul de pe Netflix care ia innebunit pe romani Are peste 12 de milioane de vizualizari e foarte popular si in Romania se afla pe primul loc in top
Un nou serial de pe Netflix i-a cucerit pe români. Sursa foto: Hepta, capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul apărut pe Netflix care i-a captivat pe români încă de la apariție. Este foarte popular pe platforma de streaming, unde are 12 milioane de vizualizări. Povestea este una foarte emoționantă.

Serialul de pe Netflix care i-a fascinat pe români și are deja 12 milioane de vizualizări

Luna decembrie a venit cu mai multe filme și seriale foarte așteptate de abonați. Printre titlurile aflate în preferințele utilizatorilor se numără serialele “I Hate Christmas” (sezonul 2), “High Tides”, “Analog Squad” sau “The Crown” (sezonul 6, partea a doua).

ADVERTISEMENT

Utilizatorii au avut parte și de câteva filme apărute în decembrie 2023. Printre acestea se numără “Maestro”, “Leave the world behind”, “Rebel Moon – Part One: A child of fire” sau “Berlin”.

“My Life with the Walter Boys” (“Viața mea cu băieții familiei Walter”, în română), este un serial american de dramă apărut pe 7 decembrie 2023. La scurt timp după apariție, producția a ajuns pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale, inclusiv la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Serialul este o adaptare după romanul cu același nume scris de Ali Novak în 2014. Prima dată, cartea a fost publicată pe platforma Wattpad. Acum a fost adaptată și are un succes răsunător pe platforma de streaming, după cum se vede din numărul de vizualizări.

Producția spune povestea lui Jackie Howard (Nikki Rodriguez), o adolescentă din Manhattan, New York, rămasă orfană. Tânăra se mută în statul Colorado, acolo unde este primită în familia Walters, cu șapte fii.

ADVERTISEMENT

Adolescenta de 15 ani va învăța lecții importante despre viață, dar și despre iubire și prietenie. Aceasta încearcă să se obișnuiască cu viața dintr-un oraș mic, în sânul familiei care a primit-o.

Rolurile principale sunt interpretate de Marc Blucas, Alisha Newton și Sarah Rafferty. După succesul pe care l-a avut la scurt timp după apariție, serialul creat de Melanie Halsall deja a fost reînnoit pentru al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Primul sezon este format din 10 episoade care au în jur de 40 de minute. Ultimul episod este mai lung, de peste 50 de minute. Cei care vor un serial cu o poveste emoționantă se pot uita la “My Life with the Walter Boys” și nu vor fi dezamăgiți.

În săptămâna 11 – 17 decembrie 2023, serialul a ocupat primul loc în topul Netflix și încă se menține. Producția are deja peste 12 milioane de vizualizări, la aproape trei săptămâni de la apariție.

ADVERTISEMENT