Life

Filmul de pe Netflix care a pus pe jar întreaga planetă. A intrat direct în trending și are sute de milioane de vizualizări

Netflix a dat lovitura cu încă o producție fenomen de sărbătorile de iarnă. Filmul i-a captivat chiar și pe români. A intrat deja direct în trending!
19.12.2023 | 07:48
Filmul de pe Netflix care a pus pe jar intreaga planeta A intrat direct in trending si are sute de milioane de vizualizari
Family Switch, o comedie originală ce a captat atenția tuturor/ sursa foto: captură youtube
ADVERTISEMENT

În plin sezon de iarnă, Netflix a adus în prim-plan filmul „Family Switch”, o comedie originală ce a captat atenția tuturor și a ajuns deja în trending. Producția i-a cucerit și pe români. Iată despre ce e vorba!

Filmul cel mai urmărit de pe Netflix

Netflix aduce pe micile ecrane o nouă comedie captivantă, intitulată „Family Switch”. Filmul pune în scenă familia Walker, care se confruntă cu o serie de peripeții amuzante în timpul unei vacanțe. Între ei are loc un schimb de corpuri neașteptat.

ADVERTISEMENT

Producția a fost inspirată de „Freaky Friday”, unde membrii familiei erau puși în situații amuzante și provocatoare, pentru a-și testa limitele și relațiile. Comedia „Family Switch” are patru membri, formată din tată, mamă, fiu și fiică. Într-o zi, cei patru se trezesc în corpuri diferite, ducând la situații comice și pline de suspans.

Totul se declanșează după o vizită la un observator astrologic. Astfel, Jess și CC au acum corpul celuilalt, la fel și Wyatt și Bill, părinții lor. Pe tot parcursul filmului, ei trebuie să facă față nor evenimente importante în pielea altuia, ceea ce va duce la un adevărat haos, dar cu multe râsete.

ADVERTISEMENT

Jess, interpretată de actrița Jennifer Garner, va lupta să se concentreze pe cariera fiicei sale, aspirante la fotbal CC (Emma Myers). Pe de altă parte, fiul cel mic, Wyatt (Brady Noon), va trebui să se pregătească pentru un interviu la Yale.

Filmul vrea să scoată în evidență empatia și înțelegerea într-o familie, iar regizorul McG, celebru pentru alte producții de succes, afirmă că „Family Switch” nu face nicio excepție.

ADVERTISEMENT

Filmul a prins foarte bine la publicul din România

Pentru a se putea întoarce în corpurile lor reale, părinții și copiii Walker trebuie să fie mai înțelegători cu trăirile și experiențele celorlalți.

Pentru a reveni în corpurile lor reale, părinții și copiii Walker trebuie să învețe să se înțeleagă și să empatizeze cu experiențele celorlalți. Într-o zi plină de provocări, cum ar fi interviuri la facultate, probe de fotbal și evenimente care le schimbă viața, familia Walker se află într-o călătorie hilară și, în același timp, plină de învățăminte.

ADVERTISEMENT

Realizatorii filmului recunosc că procesul de creare a unei astfel de comedii nu a fost lipsit de provocări. McG menționează că a fost distractiv și, în același timp, derutant să navigheze prin arcurile personajelor, dar rezultatul este un film care aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor.

Pe platforma Netflix România, filmul poate fi găsit sub numele Schimb în familie. Producția i-a captivat pe români și este pe primul loc în top 10 cele mai vizualizate filme din data de 1 decembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: