Life

Serialul Netflix care a pus lumea pe jar revine în această toamnă. Va fi ultimul sezon

Un serial adorat de multe persoane revine pe platforma Netflix în această toamnă. Se va difuza ultimul sezon al peliculei.
20.06.2023 | 19:55
Serialul Netflix care a pus lumea pe jar revine in aceasta toamna Va fi ultimul sezon
Despre ce serial este vorba? Sursa foto: netflix.com
ADVERTISEMENT

Unul dintre serialele de pe Netflix care a făcut furori la nivel internațional revine din această toamnă. Producătorii  spun că va fi ultimul sezon în care se va mai difuza. Despre ce peliculă este vorba? Din 2016 a cucerit inimile multor persoane.

Serialul de pe Netflix care va reveni din toamnă. Se va transmite ultimul sezon

Din 2016 și până în prezent, serialul a fost difuzat în cinci sezoane. Întreaga poveste istorică pe care o conține i-a făcut pe mulți să stea neclintiți în fața ecranelor și să aibă personaje preferate, interpretate de unii dintre cei mai cunoscuți actori.

ADVERTISEMENT

Netflix a anunțat că începând cu luna septembrie, serialul ”The Crown” va putea fi urmărit pentru ultima oară. Al șaselea sezon va fi cel cu care se va încheia pelicula inspirată din fapte reale, mai exact din familia regală britanică, considerată cea mai puternică monarhie din lume.

În ultima parte, ”The Crown” se va baza pe secvențe despre moartea prințesei Diana, din 1997, și pe începutul unei povești de iubire, cea dintre prințul William și Kate Middleton. Cei doi s-au cunoscut în timp ce erau studenți la Universitatea St. Andrews din Scoția.

ADVERTISEMENT

Deja s-au ales și actorii care vor juca personajele celebre în lumea întreagă. Elizabeth Debicki a fos distribuită în rolul Prințesei Diana, Rufus Kampa în rolul Prințului William la 15 ani, iar Ed McVey va interpreta același rol, continuând cu adolescența monarhului, până la 20 de ani.

Referitor la Kate Middleton, Ducesa de Cambridge va fi interpretată de actrița Meg Bellamy. Filmările sunt făcute de anul trecut. Elizabeth Debicki avea în 2022 preocupări față de modul cum se va finaliza serialul care a consacrat-o, știind că va trebui să joace un personaj care a murit în urma unui accident.

ADVERTISEMENT

”Voi spune că regizorii și întreaga echipă a acestei meserii fac tot posibilul pentru a gestiona totul cu atâta sensibilitate, adevăr și complexitate, la fel ca actorii. Munca este imensă. De la prima întâlnire cu Peter Morgan (regizorul, n.r) am știut că am intrat într-unt spațiu în care acest lucru a fost luat în serios”, mărturisea Elizabeth Debicki.

Ce s-a difuzat în cele 5 sezoane din ”The Crown”

În mare parte, ”The Crown” s-a concentrat pe viața Reginei Elisabeta a II-a, interpretată de Claire Foy, de la vârsta de 25 de ani a regretatului monarh, când se căsătorea cu Prințul Philip. Actorii și regizorii au pus totul foarte bine în scenă cum Regina Elisabeta a II-a a preluat la o vârstă fragedă tronul cele mai faimoase monarhii din lume.

ADVERTISEMENT

”The Crown” scoate în evidență și prietenia profundă a Reginei Elisabeta a II-a cu fostul prim-ministru britanic Sir Winston Churchill. De asemenea, se pune accent și pe o istorisire cu amănunt a faptelor, despre cum monarhul a ajuns la putere într-o perioadă de declin pentru Imperiul Britanic, în care lumea politică era la fel.

Serialul ”The Crown” este o dramatizare fictivă, iar din 2016 până în prezent s-a bucurat de mai multe premii, printre care Premiul Emmy, Globul de Aur pentru cea mai bună dramă sau Premiul Bafta. Primul episod s-a transmis pe 4 noiembrie 2016.

ADVERTISEMENT