Life

Serialul TV de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă. Are peste 70 de milioane de vizualizări și rupe topul și în România

Serialul TV de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă. Acesta a apărut de foarte puțin timp dar are peste 70 de milioane de vizualizări.
27.05.2023 | 19:54
Serialul TV de pe Netflix care a fascinat o lume intreaga Are peste 70 de milioane de vizualizari si rupe topul si in Romania
Serialul TV de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă. foto: Captură scenă XO Kitty / Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul TV de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă. Deja are peste 70 de milioane de vizualizări și este în top și la noi în țară.

Serialul TV de pe Netflix care a fascinat o lume întreagă

Serialul TV de mare succes chiar și la noi în țară este XO, Kitty, sezonul 1. Acesta are peste 70 de milioane de vizualizări și este de o săptămână în top zece.

ADVERTISEMENT

Xo, Kitty este un serial TV din anul 2023. Acesta este disponibil și pe Netflix. La noi în țară, serialul este foarte popular și deja este pe locul al doilea în top!

Serialul TV care a fascinat are doar zece episoade, fiecare fiind destul de scurt în comparație cu alte producții. Un episod din serial are circa 30 de minute.

ADVERTISEMENT

„Începe o poveste de dragoste: pețitoarea Kitty se revede cu iubitul ei dintr o relație la distanță în aceeași școală cu internat pe care a urmat-o și răposata ei mama”, este descrierea de pe Netflix a serialului.

Despre ce este vorba în serialul TV de pe Netflix

Acesta este un serial american de comedie romantică care a avut premiera pe 18 mai în acest an. Kitty Song Covey este personajul principal din film, care începe aventura vieții sale. Vrea să descopere dragostea, dar nu scapă de peripeții.

ADVERTISEMENT

Anna Cathcart este actrița din rolul principal care îi dă viață lui Kitty. Aceasta este o tânără curajoasă care călătorește jumătate de lume și se mută în Coreea pentru a descoperi dragostea.

Vrea să fie aproape de iubitul ei la distanță, doar că lucrurile se complică. De asemenea, vrea să simtă aproape prezența mamei sale decedate, care a mers la aceeași școală. Așa că atunci când primește o bursă școlară de studiu în Coreea, îl convinge pe tatăl ei să o lase să plece.

ADVERTISEMENT

Serialul TV de pe Netflix care a fascinat a fost atât de apreciat că fanii abia așteaptă să apară sezonul 2. Totuși, nu există vreo informație oficială despre producerea unei continuări.

ADVERTISEMENT
Tags: