Life

Serialul Vlad de pe PRO TV, “bătut” în audiențe de Chefii de pe Antena 1. Sunt cifre record

29.09.2020 | 18:51
Serialul Vlad de pe PRO TV batut in audiente de Chefii de pe Antena 1 Sunt cifre record
ADVERTISEMENT

Serialul Vlad este renumit în rândul publicului român, fiind vorba de o producție de marcă de la PRO TV, care și-a ținut fanii în priză, în ultimele luni.

Show-ul a fost declasat din topul audiențelor de curând de către cel culinar, Chefi la Cuțite, de pe Antena 1. Cele mai noi cifre în acest sens arată diferențe însemnate între emisiunile de mare succes, de pe posturile rivale.

ADVERTISEMENT

Emisiunea prezentată de Gina Pistol și ce îi are în prim-plan pe cei trei bucătari renumiți a înregistrat o audiență record, fiind vorba despre cele mai bune cifre din acest sezon.

Serialul Vlad a fost înfrânt în audiențe de către show-ul culinar Chefi la Cuțite. Așa arată cifrele

Potrivit celor de la paginademedia.ro, emisiunea Chefi la Cuțite a reușit să coboare serialul Vlad pe al doilea loc al clasamentului în ceea ce privește audiențele.

ADVERTISEMENT

Seara de luni a reprezentat o competiție acerbă între cele două producții foarte apreciate de către telespectatorii din România.

Emisiunea ce îi are pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în calitate de jurați a înregistrat un număr foarte mare de privitori din rândul publicului.

ADVERTISEMENT

Audiențele au fost mai mari decât cele de la PRO TV, care în respectivul interval orar transmitea serialul Vlad, între 20:30 și 22:30. Emiunea de pe Antena 1 s-a și încheiat mai târziu față de serial, aproape de 23:30.

Însă, în intervalul comun, bătălia dintre posturi a fost una care le-a adus colegilor de platou ai Ginei Pistol un succes total, pentru toate segmentele de public.

ADVERTISEMENT

Serialul Vlad de pe PRO TV bătut în audiențe de Chefii de pe Antena 1. Sunt cifre recordEmisiunea Chefi la Cuțite a înregistrat audiențe record, pe când serialul de pe PRO a rămas pe al doilea loc

În intervalul orar de 20:30 și 23:20, emisiunea Chefi la cuțite a avut o medie de 1.5 milioane de privitori români. Această emisiune culinară de pe Antena 1 a avut și la nivel de orașe o mare creștere, fiind cu mult mai apreciată în acele momente decât serialul Vlad.

Și la orașe și pe comercial au crescut Chefii, fiind cu mult peste producția de pe Pro TV. La fel s-a întâmplat și pe intervalul total al Chefilor, unde niciun post nu s-a apropiat de cifrele emsiunii de pe Antena 1. Pe Kanal D, în același interval, pe 28 septembrie 2020, a fost difuzat un nou episod din “Prețul fericirii”.

ADVERTISEMENT
Tags: