Sport

Sexy şi rele. Faimoase în ring, luptătoarele din UFC și WWE fac averi uriașe pe rețelele sociale. Fotografii incendiare

În ultimul deceniu, lumea sporturilor de contact a fost împânzită de femei care mai de care mai atrăgătoare, dornice nu doar să își arate formele, ci și să reușească în sportul de înaltă performanță
10.07.2022 | 15:30
Luptătoarele din UFC și WWE fac munți de bani de pe rețele sociale. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fie că este vorba de wrestling sau de MMA, la TV, pe internet sau în sălile de sport, vedem tot mai des femei dornice de afirmare și care vor să demonstreze că sunt capabile să genereze același interes pentru sporturile de contact precum o fac bărbații.

Luptătoarele din UFC și WWE obțin venituri substanțiale din fotografii vândute pe OnlyFans

Nu toate reușesc să răzbească în ringul de wrestling sau în cușca de MMA, dar, odată ajunse în companii uriașe precum WWE sau UFC, acestea capată o notorietate suficient de mare încât să să le aducă venituri substanțiale și dincolo de corzi.

ADVERTISEMENT

Mai multe luptătoare, care au încetat să mai activeze în cele două mari promoții de wrestling și MMA din lume, au decis să își creeze conturi pe platforme precum OnlyFans și BrandArmy. Au ajuns chiar să își înființeze site-uri proprii, pentru a își ține la curent fanii cu viața lor privată și pentru a le vinde acestora fotografii și videoclipuri care mai de care mai provocatoare.

FANATIK vă prezintă câteva dintre cele mai sexy luptătoare din lume care și-au deschis o astfel de afacere, majoritatea reușind să câștige sume amețitoare de bani, mult peste veniturile unora dintre colegele de breaslă, care preferă să fie văzute îmbrăcate sumar doar atunci când luptă… deocamdată.

ADVERTISEMENT

Pioniera Paige VanZant. Americanca încasează mai mult din propriul site decât în șapte ani de UFC

Paige VanZant (28 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase luptătoare din lume. În prezent, americanca are un contract cu AEW (n.r. – All Elite Wrestling), dar cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o în UFC (2013-2020), acolo unde n-a făcut deloc act de prezență.

VanZant are un palmares de 8 victorii și 5 înfrângeri în artele marțiale mixte. Începând cu februarie 2021, blondina și-a deschis propriul site dedicat fanilor, PaigeFanZant.com, find astfel o adevărată deschizătoare de drumuri în acest domeniu. Pentru a putea vedea fotografiile și videoclipurile ei fierbinți, tot ce trebuie să faci este să plătești abonamentul în valoare de doar 9.99 dolari.

ADVERTISEMENT

Site-ul se dovedește a fi un succes uriaș, având în vedere încasarările, care depășesc cu mult banii pe care îi câștiga în UFC sau Bare Knuckle Fighting Championship, o promoție care, în 2020, i-a oferit un contract în valoare de 1 milion de dolari.

„După ce am semnat cu BKFC, am câștigat mai mulți bani decât în toată cariera mea din UFC. Acum, într-o singură lună, câștig mai mult decât întreg contractul pe care îl aveam în BKFC. E o nebunie”, a mărturisit Paige.

ADVERTISEMENT
  • 1,5 milioane de dolari a încasat Paige VanZant de pe urma site-ului cu conținut exclusiv

Deși câștigă suficient de mulți bani pentru a nu-și mai pune în pericol nicio secundă integritatea, VanZant n-are de gând să renunțe prea curând la lupte, dar știe că atunci când își va încheia cariera va putea trăi liniștită.

„Când voi înceta să mai lupt, știu că nu trebuie să îmi găsesc un job obișnuit, să merg la facultate sau să îmi fac griji că nu știu ce voi face cu viața mea. Pot să mă pensionez când vreau, dacă pot spune așa”, s-a confesat Paige VanZant.

În prezent, Paige VanZant este unul dintre cele mai mari sex simboluri din lumea sportului. Americanca susține că fanii o încurajau de mult să își deschidă un astfel de site.

„Muncesc din greu să arăt așa. Am simțit mereu că am o latură erotică extrem de bine dezvoltată, pe care trebuie să o împărătășesc. De fiecare dată când mă uitam la mesajele primite pe social media, fanii îmi cereau mai mult. Urmărind site-ul meu le va fi mai uşor să obţină conţinut cu mine” – Paige VanZant

20 de mii de dolari pentru CJ Perry, după doar o zi de la deschiderea contului

Una dintre cele mai „proaspete” luptătoare din industria site-urilor cu conținut exclusiv este CJ Perry (37 de ani), cunoscută drept Lana, pe vremea când activa în WWE. La aproximativ un an distanță de când a fost concediată de compania lui Vince McMahon, americanca s-a decis să își deschidă cont pe BrandArmy, un site asemănător cu OnlyFans, dar care nu permite nuditatea explicită.

Deși s-a învârit aproape zece ani în lumea wrestlingului, CJ Perry nu a avut nicio mare realizare în ring. Totuși, fanii au fost mereu entuziasmați de formele blondinei, dovadă că, acum, aceștia sunt mult mai interesați să îi vadă conțintul de pe site, decât au fost vreodată să o vadă în ring.

CJ Perry, care este căsătorită cu wrestlerul bulgar Miroslav Barnyashev, a dat lovitura încă din prima zi a lansării contului. În 24 de ore, americanca a avut nu mai puțin de 1.000 subscriberi, record absolut pentru site-ul BrandArmy. Această performanță a făcut-o pe CJ mai bogată cu 20 de mii de dolari, având vedere prețul abonamentului ei: 20 de dolari/lună.

„Le sunt extrem de recunoscătoare fanilor mei, datorită cărora am reușit să stabilesc un record în istoria BrandyArmy. Soția voastră fierbinte și flexibilă vă mulțumește și e în stare de șoc”, a fost mesajul prin care CJ Perry și-a arătat recunoștința pentru urmăritorii ei.

Românca Elizabeth Chihaia, așteptată ca pâinea caldă

Una dintre cele mai admirate și mai sexy femei din industria wrestlingului este nimeni alta decât românca Elizabeth Chihaia, cunoscută mai degrabă sub numele de Scarlett Bordeaux.

Deși a bifat prezențe în aproape toate companiile de wrestling din Statele Unite ale Americii, inclusiv WWE, succesul blondinei s-a datorat mai puțin aptitudinilor sale de luptătoare și mai mult formelor sale voluptoase. Trebuie menționat că, pe perioada contractului cu WWE, superstarurile nu au voie să aibă venituri extra, astfel că, odată cu rezilierea de anul trecut, a venit și vestea mult așteptată.

Singura româncă ce a cochetat vreodată cu cea mai importantă promoție de wrestling din lume și-a deschis cont pe OnlyFans, în 2021, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

„Anul acesta, cadoul vostru de Crăciun sunt eu! Îmi deschid cont pe OnlyFans cu un pictorial tematic și cu o mostră din ceea ce urmează să vedeți. Ne vedem acolo”, a fost mesajul cu care Elizabeth Chihaia și-a făcut admiratorii fericiți.

Contul a devenit atât de popular încât, în mai puțin de trei săptămâni, a fost nevoită să blocheze opțiunea de solicitări pentru poze personalizate.

„Iconicele” Cassie Lee și Jessica McKay câștigă suficient de mult încât și-au permis să se retragă

Cunoscute pentru perioada petrecută în WWE sub numele de „IIconics”, Cassie Lee (29 de ani) și Jessica McKay (32 de ani) au două dintre cele mai râvnite site-uri dedicate fanilor. Cele două australience câștigă atât de bine din colaborarea cu BrandArmy încât au hotărât că nici nu mai au nevoie să urce în ringul de wrestling, după ce în ultimul an au activat în compania IMPACT.

 

Atât abonamentul lui Cassie, cât și cel al lui Jess, costă doar 9,99 dolari/lună, dar fiecare dintre ele are și o varianta premium, de 149,99/lună, unde fanii pot beneficia de mult mai multe surprize, printre care și aceea de a dialoga cu cele două dive prin intermediul chatului pus la dispoziție de aplicație.

„În ceea ce privește conținutul, postăm orice ne face să ne simțim confortabil. BrandArmy are o politică de nuditate zero. Avem libertatea să postăm orice ne dorim, fie că este vorba despre selfie-uri, ședințe foto sau videoclipuri din culise”, a declarat Jessica McKay.

Prietene foarte bune încă din adolescență, cele două australience sunt la foarte mare căutare deoarece petrec foarte mult timp împreună, motiv pentru care și creează conținut împreună. La începutul anului, site-ul lui Lee avea aproximativ 4.500 de abonați plătitori, în timp ce McKay avea aproximativ 3.100 de abonați. Nici nu e de mirare că focoseala australience au renunțat la wrestling, având în vedere veniturile încasate din această afacere.

Toni Storm a câștigat peste 30 de mii de dolari în doar câteva ore de la deschiderea contului

Toni Storm (26 de ani) este o altă vedetă din lumea wrestlingului care are succes în această industrie. Luptătoarea din Noua Zeelandă s-a despărțit la începutul anului de WWE și, la scurt timp după rezilierea contractului, a intrat în rândul sportivelor cu cont de OnlyFans.

În doar 11 ore, Toni a avut nu mai puțin de 1.700 de urmăritori, prețul lunar al abonamentului ei fiind de 19,99 dolari. Un simplu calcul matematic indică faptul că Storm a câștigat în mai puțin de o zi aproximativ 34 de mii de dolari.

 

„Nu e vorba de conținut pornografic. Cred că unii oameni înțeleg greșit. Nu fac filme pentru adulți Fac doar fotografii sexy și le postez contracost. Este tot ceea ce fac. Îmi place să fac o mulțime de fotografii și să le împărătășesc cu fanii mei. Nu am nimic cu vedetele pentru adulți, dar eu cu siguranță nu sunt una”, susține Toni Storm.

Rachael Ostovich și Valerie Loureda, pe urmele lui Paige VanZant

Alte două frumuseți din cușca de MMA care au mers pe drumul ales de Paige VanZant sunt Rachel Ostovich (31 de ani) și Valerie Loureda (23 de ani). Cele două au spus pas colaborărilor cu OnlyFans sau BrandyArmy și s-au deschis propriul site de conținut exclusiv. La fel ca VanZant, Ostovich și Loureda cer tot 9,99 dolari pentru un abonament lunar, pe rachael247.com, respectiv loveloureda.com.

„Abonaților li se va oferi șansa să vadă cum decurg sesiunile mele de antrenament și vor avea acces exclusiv la o gamă largă de ședințe foto și multe altele.Cine știe, poate voi posta detalii despre următoarea mea luptă pe site. Asigurați-vă că vă abonați astăzi!”, a fost mesajul cu care Valerie Loureda, care are un palmares de 3-1 în Bellator.

În ceea ce o privește pe Rachel Ostovich, americanca nu o duce deloc rău după ce a fost concediată de UFC în 2020 în urma palmaresului slab (1-4) pe care l-a avut în compania lui Dana White.

Cu încasări în valoare de 300 de mii de dolari, ea este luptătoarea de MMA din lume care câștigă cel mai bine în acest moment.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori