News

Sfârșit cumplit pentru doi tineri. Au murit într-un grav accident, produs în Măgurele

Un accident rutier grav s-a produs, joi seara, în localitatea Măgurele, din județul Ilfov. Doi tineri au murit, un alt bărbat este rănit.
16.02.2024 | 07:15
Sfarsit cumplit pentru doi tineri Au murit intrun grav accident produs in Magurele
Accident grav în Măgurele/ colaj Fanatik/ Foto Info Trafic București și Ilfov
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru doi tineri, în urma unui accident rutier grav produs în localitatea Măgurele, din județul Ilfov. Evenimentul dramatic a avut loc în cursul serii de joi, 15 februarie. O altă persoană a fost rănită.

Accident grav în Măgurele. Doi tineri au murit

Din primele cercetări, în accident au fost implicate două mașini, un BMW și o Dacia Logan. Impactul a fost violent și din păcate, cei doi tineri au murit pe loc. Victimele au 24 și 32 de ani. Unul dintre ei se afla la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost suferit leziuni și a fost transportat la spital, pentru investigații și îngrijri de specialitate. Este vorba despre șoferul celuilalt autoturism implicat în incidentul rutier.

„La data de 15 februarie, în jurul orei 18,53, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe şoseaua Atomiştilor, din localitatea Măgurele, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, soldat cu rănirea unei persoane şi decesul altor două persoane”, a transmis IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au ajuns polițiștii și mai multe echipaje medicale. Însă, salvatorii nu au putut face nimic pentru cei doi tineri, fiind declarați decedați. Cercetările vor stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Un bărbat din Târgu-Mureș și-a pierdut viața într-un alt accident

Un alt accident cumplit a avut loc, miercuri, 14 februarie, în Târgu Mureș, acolo unde un tânăr de 35 de ani și-a pierdut viața. Un autocamion și o autoutilitară s-au ciocnit violent. În urma coliziunii, șoferul autoutilitarei a murit.

ADVERTISEMENT

Potrivit cercetărilor preliminare, bărbatul de 35 de ani ar fi ajuns cu autovehiculul pe contrasens, moment în care s-a izbit de autocamion. Cadrele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă eforturile lor au fost în zadar.

Celălalt șofer, în vârstă de 32 de ani, din Reghin, a fost rănit și transportat la o unitate medicală. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

„În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani, celălalt conducător auto fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a informat IPJ Mureș, în urmă cu două zile.

 

 

ADVERTISEMENT