News

Sfârșit cumplit pentru un bătrân de 71 de ani. Bărbatul, lovit mortal de o mașină, în Maramureș

Un bătrân de 71 de ani a fost implicat într-un accident mortal, vineri dimineața, în Maramureș. Bărbatul a fost spulberat de o mașină.
09.02.2024 | 10:57
Sfarsit cumplit pentru un batran de 71 de ani Barbatul lovit mortal de o masina in Maramures
Bătrân de 71 de ani, lovit mortal de o mașină în Maramureș. Victima ar fi traversat neregulamentar. Sursa foto: informatia-zilei.ro
ADVERTISEMENT

Un accident mortal, în care a fost implicat un bătrân de 71 de ani, a avut loc vineri în județul Maramureș. Bărbatul a fost spulberat de o mașină în timp ce traversa o stradă.

Bătrân de 71 de ani, lovit mortal de o mașină în Maramureș. Victima ar fi traversat neregulamentar

Din informațiile presei locale, aflăm că accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții zilei de vineri, 9 februarie, în localitatea Vadu Izei. Aici, un bărbat în vârstă de 71 ani ar fi traversat neregulamentar Drumul Național 18.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în apropierea unei treceri pentru pietoni, spun unii martori citați de site-ul VasileDale.ro. În acel moment, vârstnicul a fost surprins şi lovit din plin de un autoturism.

În scurt timp, la fața locului au ajuns echipajele medicale ale ambulanței. Impactul victimei cu vehiculul a fost unul mortal. Astfel, medicii nu au putut decât să constate decesul, leziunile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața.

ADVERTISEMENT

Șoferul aflat la volanul autoturismului implicat în accidentul din nordul țării a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost zero. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

Zi de vineri cu mai multe accidente în țară

Ziua de vineri a adus evenimente rutiere în mai multe zone din țară. ISU Suceava anunță că un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Calea Uniri din municipiul Suceava, în zona Grup Școlar.

ADVERTISEMENT

Aici, un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului. În mașină se afla doar șoferul. El a scăpat fără nicio rană. La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

Tot în această dimineață, o mașină s-a răsturnat și în Vaslui, mai exact în localitatea Crețești. Echipajele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația și pentru a acorda asistență victimelor.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, un tânăr de 19 ani a reușit să se autoevacueze, însă o altă persoană a rămas încarcerată în mașină, fiind conștientă. E vorba de un minor de 17 ani. Victima a fost extrasă din vehicul și stabilizată, fiind ulterior transportată la spital de către echipajul ambulanței SMURD.

ADVERTISEMENT