News

Sfârșit cumplit pentru un bătrân de 85 de ani din București. S-a aruncat de la etajul 10

Un bătrân de 85 de ani din București s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Nu a avut nicio șansă și a murit pe loc.
10.05.2023 | 16:59
Sfarsit cumplit pentru un batran de 85 de ani din Bucuresti Sa aruncat de la etajul 10
Sinucidere pe Calea Rahovei: un bătrân de 85 de ani s-a aruncat de la etajul 10. Sursa foto (ilustrativ): epitesti.ro
ADVERTISEMENT

Un bătrân de 85 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din București, sub privirile îngrozite ale vecinilor. Impactul i-a fost fatal și bărbatul a murit pe loc.

Sinucidere pe Calea Rahovei: un bătrân de 85 de ani s-a aruncat de la etajul 10

Tragedia de la mijlocul acestei săptămâni a fost consemnată pe Calea Rahovei din Capitală. Din motive încă necunoscute, un bărbat în vârstă de 85 de ani a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit.

ADVERTISEMENT

Bătrânul a murit pe loc, după ce s-a aruncat de pe blocul în care locuia. Martorii spun că victima s-a urcat pe schela blocului și s-a aruncat în gol, de la etajul 10 al imobilului, notează Observator News.

Dată fiind înălțimea uriașă, impactul cu solul i-a fost fatal cetățeanului. Echipele de la ambulanță ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul acestei persoane vârstnice.

ADVERTISEMENT

Sinucidere similară în Drobeta-Turnu Severin. Profesori de 51 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 4

În urmă cu doar o zi, o tragedie similară a avut loc și în sud-vestul țării. Marți dimineață, în Drobeta-Turnu Severin, un bărbat de 51 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor. El s-a aruncat de la etajul 4.

Victima a fost preluată de ambulanță în stare critică, transportat la UPU. Ulterior, această persoană a fost transferată pe secția ATI a Spitalului Județean, unde a murit după câteva ore.

ADVERTISEMENT

În această dimineață (n.r. marți), un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin a intervenit, în municipiu, pentru salvarea unei persoane căzute de la înălțime. La sosirea pompierilor, un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, se afla imobilizat într-un element metalic, după ce acesta a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuit.

Victima a fost extrasă de urgență și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin“, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de sursa citată, bărbatul care s-a sinucis este profesor de desen în Drobeta-Turnu Severin. Alarma în acest caz a fost dată de fratele său. La fața locului au ajuns pompierii, cu un modul de descarcerare și o ambulanța SAJ.

ADVERTISEMENT