News

Sfârșit cumplit pentru un copil de 5 ani. A murit într-un accident produs în Constanța

Accident grav în localitatea Mihail Kogălniceanu din Constanța. Un copil a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite.
01.08.2023 | 07:16
Sfarsit cumplit pentru un copil de 5 ani A murit intrun accident produs in Constanta
Sfârșit cumplit pentru un copil de 5 ani. colaj Fanatik/ sursa foto: Radio Constanta
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru un copil de 5 ani, victimă într-un accident de circulație produs, luni seara, în Constanța, localitatea Mihail Kogălniceanu. Alți cinci oameni, printre care un alt copil de 8 ani, au fost răniți.

Sfârșit cumplit pentru un copil de 5 ani. Accident grav în Constanța

Tragedia a avut loc în urma unei coliziuni puternice dintre un autoturism și o autoplatformă. Șapte persoane, dintre care doi minori au fost implicați în accident. Micuțul care a murit se afla în mașina înmatriculată în județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

Deși la fața locului a fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD pentru a-l prelua de urgență și pentru a-l transporta la spital pe copilul de 5 ani, din păcate medicul a fost nevoit să îl declare decedat.

Patru persoane adulte și un alt copil de 8 ani au fost transportați la Spitalul Județean Constanța, potrivit presei locale. Cel de-al cincelea rănit a primit îngrjiri medicale la fața locului, refuzând transportul la unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

În zona producerii accidentului au intervenit două autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Deocamdată, nu se știe cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs incidentul grav.

Vehiculele implicate în accident circulat din sensuri opuse. „Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, și un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară și remorcă, ce era condus de un bărbat, de 42 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse.”, a transmis IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Copil de 6 ani, rănit grav în urma unui accident

Un copil 6 ani a fost rănit grav în urma unui accident produs, în weekend, pe DJ 106E, la ieșirea din localitatea Jina din județul Sibiu. Băiatul a ajuns la spital cu multiple leziuni.

Din cercetările polițiștilor, reiese că evenimentul rutier a avut loc după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens. Bărbatul a intrat într-o altă mașină care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

În cel de-al doilea autoturism se afla băiatul de 6 ani. Oamenii legii au constatat că șoferul vinovat de producerea accidentului era beat și nu avea permis de conducere. De asemenea, mașina pe care o conducea nu era înmatriculată.

„A rezultat că șoferul din Jina nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul condus de către acest bărbat este neînmatriculat sau neînregistrat”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT