News

Sfârșit teribil pentru o femeie din Arad. A murit după ce a fost târâtă de tramvai

Femeia a reușit să urce căruciorul cu rotile în care se afla fata ei, cu dizabilități. Însă, ea nu a mai apucat să intre în tramvai.
14.08.2023 | 22:21
Sfarsit teribil pentru o femeie din Arad A murit dupa ce a fost tarata de tramvai
O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai. sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit teribil pentru o femeie din Arad, care a fost târâtă de tramvai. Incidentul șocant a avut loc luni, în jurul orei 14, atunci când victima, în vârstă de 55 de ani, se afla împreună cu fiica sa de 12 ani, cu dizabilități.

Sfârșit teribil pentru o femeie din Arad. A murit după ce a fost târâtă de tramvai

Potrivit cercetărilor, femeia și minora, care se afla în scaunul cu rotile, au vrut să ia tramvaiul dintr-o stație din Arad. Mama copilei a reușit să urce căruciorul pe ușa din spate. Însă, ea nu a mai putut pătrunde. Vatmanul a închis ușile fără să se asigure dacă mai există pasageri care erau pe punctul de a intra în vehicul.

ADVERTISEMENT

Apoi, bărbatul a plecat de pe loc. Femeia a continuat să se țină de cărucior și ar fi fost târâtă de tramvai. Vatmanul nu și-a dat seama de ceea ce se întâmplă decât atunci când ceilalți călători au dat alarma.

Oamenii au anunțat autoritățile, iar la fața locului a ajuns o ambulanță a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. Mama fetiței de 12 ani a fost transportată la spital în stare gravă, dar după câteva ore a murit.

ADVERTISEMENT

Fetița de 12 ani a ajuns la Pediatrie

Vatmanul de 31 de ani s-a ales cu doar penal, inițial pentru vătămare corporală din culpă, iar apoi încadrarea faptei s-a schimbat în ucidere din culpă. Conform polițiștilor, acesta nu se afla sub influența alcoolului.

„Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroșat o femeie de 55 de ani. 

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului.”, au transmis polițiștii din Arad, potrivit Aradon.ro.

Urmează ca cercetările desfășurate de autorități să stabilească în ce circumstanțe s-a produs, mai exact, evenimentul nefericit. Fata de 12 ani, care a asistat neputincioasă la sfârșitul tragic al mamei sale, nu a fost rănită. Minora are handicap sever, retard psihic şi este dependentă de scaunul rulant.

ADVERTISEMENT

Fetița a ajuns la Pediatrie pentru a fi supusă investigațiilor medicale. „Ea a fost transportată, de asemenea, la UPU-Pediatrie. În cazul ei a fost sesizată şi Direcţia de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului”, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, arată sursa citată.

 

ADVERTISEMENT