News

Sfârșit tragic pentru un ialomițean de 23 de ani: a zburat prin trapa mașinii. Prietenii spun că băuse în club

Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul după un tragic accident de circulație, la Constanța. Băiatul venea din club când s-a răsturnat cu mașina.
04.02.2024 | 20:51
Sfarsit tragic pentru un ialomitean de 23 de ani a zburat prin trapa masinii Prietenii spun ca bause in club
Un tânăr din Ialomița a produs un teribil accident de circulație, în urma căruia și-a pierdut viața / Sursă foto: Observator
ADVERTISEMENT

Daniel avea doar 23 de ani și obținuse permisul de conducere cu doi ani în urmă. El locuia într-un sat din județul Ialomița, dar a ales să-și petreacă sfârșitul de săptămână într-un club din Constanța, alături de prietenii lui.

Daniel nu s-a lăsat convins să plece la drum fără mașină

Alegerea s-a dovedit a fi una nefastă, pentru că băiatul a plecat de la chef în jurul orei 5 dimineața, deși era extrem de obosit.

ADVERTISEMENT

Prietenii spun că Daniel consumase alcool, motiv pentru care amicii îl rugaseră să lase mașina acolo. Tânărul nu s-a lăsat convins.

Prietenul băiatului: ”Băuse, vă dați seama”

“I-am spus să lase maşina, că o ia mâine, că vine cu noi, nu e problemă, să lase maşina acolo. N-a vrut să asculte. Da, băuse, vă daţi seama că la club. 

ADVERTISEMENT

Inconştienţă din punctul meu de vedere. Toţi bem, toţi ne distrăm, dar până la un anumit punct. Nu există greşeli din astea”, a declarat unul dintre prietenii lui, pentru Observator.

Teribilismul vârstei l-a făcut pe Daniel să comită mai multe greșeli, care s-au dovedit a fi fatale. El a condus fără centura de siguranță și a mers cu viteză mare. La ieșirea din Constanța, în dreptul unui sens giratoriu, tânărul nu a mai putut controla automobilul, care să răsturnat.

ADVERTISEMENT

Salvatorii de la ISU Constanța nu au mai putut să-l ajute

În timpul accidentului de la Constanța, băiatul a fost proiectat prin trapa automobilului și a murit. Dacă ar fi purtat centura, existau șanse să scape cu viață.

”În această dimineaţă, am fost solicitaţi să intervenim la un accident cu un autoturism răsturnat. Din păcate, în urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă și au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: