News

Sfârșit tragic pentru un român de 52 de ani din Italia. Marian, ucis de un tânăr în apropierea unei treceri de pietoni

Un român de 52 de ani a avut parte de un sfârșit tragic, în Italia. Marian a fost lovit în apropierea unei treceri de pietoni, de un un tânăr aflat pe un scuter.
30.03.2023 | 16:15
Sfarsit tragic pentru un roman de 52 de ani din Italia Marian ucis de un tanar in apropierea unei treceri de pietoni
Tragedie în Italia: cetățean român, lovit lângă o trecere de pietoni de un scuter condus de un tânăr de 18 ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român de 52 de ani din Italia a avut parte de un final tragic, în Italia. Conaționalul nostru a fost lovit mortal, lângă o trecere de pietoni, de un tânăr de 18 ani aflat pe un scuter.

Tragedie în Italia: cetățean român, lovit lângă o trecere de pietoni de un scuter condus de un tânăr de 18 ani

Conform presei din peninsulă, românul a decedat miercuri, 29 martie. El a fost acroșat în timp ce traversa Via della Casetta Mattei din Roma, informează publicația Roma Today.

ADVERTISEMENT

Tragedia avut loc în jurul orei 12:00. Românul, pe numele său Marian Vornicu, a traversat strada în apropierea unei treceri de pietoni. La un moment dat, acesta a fost lovit de un tânăr de 18 ani care conducea un scuter Honda Sh 125.

În urma coliziunii, bărbatul de 52 de ani a fost aruncat pe contrasens. În acel moment, pe acea bandă venea un Fiat 600 condus de un pensionar de 87 de ani, care nu a putut să-l evite. În ciuda eforturilor martorilor și al cadrelor medicale de pe o ambulanță, românul a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Tânărul care l-a acroșat pe român, rănit și el în accident

Potrivit sursei citate, și tânărul de 18 ani care l-a lovit pe român a fost rănit grav. Din fericire, viața acestuia nu a fost pusă viața în pericol. Băiatul a ajuns, sub cod roșu, la un spital din Roma. Tot la Urgențe a fost dus și șoferul mașinii, amândoi fiind supuși testului de alcoolemie și celui anti droguri.

În cele ce urmează, cei doi cetățeni ar putea fi cercetați pentru omucidere rutieră. În acest moment se așteaptă rezultatele autopsiei, la Institutul de Medicină Legală de la Policlinico di Tor Vergata.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii vor să afle cu exactitate dacă bărbatul de 52 de ani murise deja după impactul cu scuterul sau dacă a încetat din viață pentru că a fost călcat de mașina condusă de bătrânul de 87 de ani.

În cursul zilei de joi, poliția municipală a urmărit imaginile camerelor de luat vederi amplasate în zona. Agenții vor să verifice cum a decurs evenimentul rutier și dacă au existat alte persoane care ar fi putut avea un rol și o anumită responsabilitate în accident.

ADVERTISEMENT

De notat că decesul românului din Italia vine la nici 24 de ore după o altă tragedie. Yassine Zekri, un mecanic marocan de 41 de ani, a murit marți după-amiază în Settecamini. Aflat pe un scuter, el a fost implicat într-un accident cu șoferul unui autoturism, în vârstă de 69 de ani, în via delle Case Rosse.

ADVERTISEMENT