News

Sfârșit violent pentru o femeie din Pitești. A căzut de la etajul 4 și a murit

Reprezentanții IPJ Argeș au transmis că o femeie în vârstă de 55 de ani a murit marți dimineața, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Pitești.
23.08.2022 | 11:30
Sfarsit violent pentru o femeie din Pitesti A cazut de la etajul 4 si a murit
Femeia din Pitești a murit după ce a căzut de la etajul 4. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor polițiștilor din Pitești, tragicul eveniment a fost înregistrat într-un bloc cu patru etaje din cartierul Războieni. Când au ajuns la fața locului, medicii nu au mai putut interveni pentru salvarea victimei și au fost nevoiți să constate decesul.

Încă un incident șocant în Pitești

Potrivit jurnaliștilor de la universulargesean.ro, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a desfășurat tragicul evenimentul.

ADVERTISEMENT

Totodată, a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 192 din Codul Penal. Presa locală a mai notat că un eveniment similar a fost raportat în weelend la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

De această dată, în prim-plan a fost un bărbat de 58 de ani, care a căzut de la etajul şase al unității medicale. Pacientul locuia în comuna Costeşti și era internat de peste șapte zile la Secţia Cardiologie.

ADVERTISEMENT

Referitor la starea lui de sănătate, medicii au spus că remarcaseră o ameliorare și îi pregăteau externarea. Alarma a fost dată de o asistentă, care a găsit corpul zdrobit în curtea interioară a spitalului.

Accident sau sinucidere la spitalul județean de urgență?

Femeia a declarat că atenția i-a fost atrasă de bubuitura puternică provocată de impactul cu solul. Deși medicii de la UPU au intervenit imediat, rănile foarte grave suferite ca urmare a căderii de la înălţime au anulat procedurile de resuscitare.

ADVERTISEMENT

În acest context, amintim că în luna mai din acest an, un copil de 4 ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Pitești. În prezent, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă a fost un accident sau sinucidere.

În continuare puteți citi despre modul în care o prostituată și un proxenet și-au înjunghiat clientul la Pitești. Atacul a fost raportat luni. Un alt incident tragic a fost raportat în Pitești în urmă cu șase zile.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, un bărbat s-a înecat într-un bazin din Pitești și a fost scos din apă de un angajat ISU aflat în concediu.

 

ADVERTISEMENT