Life

Sfatul anului 2022 pentru fiecare zodie. Ce nu trebuie să facă Taurii și Leii să le meargă bine

Află care este sfatul anului 2022 pentru zodia ta! Este un an magic pentru mulți, dar și unul plin de capcane. Ce te îndeamnă astrele să faci în 2022?
28.12.2021 | 18:03
Sfatul anului 2022 pentru fiecare zodie Ce nu trebuie sa faca Taurii si Leii sa le mearga bine
Sfatul anului 2022 pentru fiecare zodie. Foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Descoperă care este sfatul anului 2022 din partea astrelor și care sunt lucrurile pe care ar trebui să le faci ca să îți meargă bine.

Noul an se anunță unul plin de schimbări majore din toate punctele de vedere. Nu toate zodiile vor fi, însă, pregătite pentru aceste schimbări, motiv pentru care e bine să țină cont de anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Anul 2022 vine cu o încărcătură karmică deosebită. Se vor rezolva multe probleme. Unii nativi vor începe o nouă viață.

Sfatul anului 2022 pentru fiecare zodie

Berbec: Anul în care trebuie să îndrăznești mai bun. Astrele îți recomandă să fii mai decis atunci când ai de făcut o alegere. Nu este un an bun pentru a tărăgăna anumite procese, mai ales dacă e vorba despre propria ta transformare. Trebuie să îți dai voie să fii tu. Numărul norocos al anului: 13.

ADVERTISEMENT

Taur: În 2022, trebuie să dai dovadă de mai multă empatie. Oamenii te pot percepe greșit din cauza faptului că ești mereu pus pe contestat situații sau lucruri. Arată că poți să vezi partea plină a paharului. Cifra norocoasă a anului: 8.

Gemeni: Nu căuta fericirea în locui îndepărtate, ci privește cu mai multă atenție în jurul tău. 2022 vine cu o serie de revelații spirituale. Vei vedea că ai tot ce îți trebuie pentru a te declara fericit. Cifra norocoasă a anului: 7.

ADVERTISEMENT

Rac: Multe provocări ți-au pregătit astrele, iar tu ești hotărât să faci de toate. Acceptă aventura și pornește la drum cu ochi de copil. Te vei distra pe cinste și vei simți adrenalina la fiecare pas. Numărul norocos al anului: 10.

Leu: Este anul în care trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare. Graba strică treaba în cazul tău. Nu te baza doar pe intuiție și nu lua decizii la primul impuls. Numărul norocos al anului: 11.

ADVERTISEMENT

Scorpioni, nu băgați în seamă gura lumii!

Fecioară: Unele vise se pot îndeplini fără să te aștepți. Tot ce trebuie să faci este să primești fiecare dar din partea vieții și să nu mai pui răul în față. Renunță la atitudinea prăpăstioasă. Cifra norocoasă a anului: 1.

Balanță: Familia va fi centrul Universului tău. Ocupă-te mai mult de cei dragi. Este un an bun pentru a restabili niște legături pierdute. Cifra norocoasă: 3.

Scorpion: Vei avea parte de tot felul de privilegii. Asta poate să stârnească invidia celor din jur. Nu te lua după gura lumii, căci nu o vei putea mulțumi niciodată. Este cazul să faci ce vrei și să nu ții cont de așa-zișii binevoitori. Cifra norocoasă: 6.

Săgetător: Dacă acționezi cu bună credință și cu smerenie, anul 2022 este de vis. Dacă vei căuta nod în papură, vei avea de suferit. Tu decizi. Cifra norocoasă: 5.

Capricorn: Pentru tine, 2022 vine cu lecții în zona profesională. Modestia îți cam lipsește. Dacă te lauzi mult cu realizările tale în noul an, s-ar putea să se îndepărteze oamenii de tine. Cifra norocoasă: 9.

Vărsător: Pentru tine, 2022 este despre iubire. Dă-ți voie să iubești din nou, ca în adolescență. Trăiește fiecare clipă alături de persoana pe care o vei întâlni. Călătorește, trăiește, iubește! Cifra norocoasă: 2.

Pești: Nu este un an bun pentru împăcări, așa că nu insista să rezolvi chestii emoționale ale trecutului. Mergi înaintea, cu fruntea sus! Cifra norocoasă: 4.

 

ADVERTISEMENT