Sport

Sfatul lui Anghel Iordănescu pentru Gică Hagi după FCSB – Farul 2-1: „Să creadă până la final!”

Anghel Iordănescu i-a dat un sfat lui Gică Hagi după ce Farul a pierdut duelul cu FCSB, scor 1-2, spunându-i să nu renunțe la luptă.
18.04.2023 | 08:15
Sfatul lui Anghel Iordanescu pentru Gica Hagi dupa FCSB  Farul 21 Sa creada pana la final
Sfatul lui Anghel Iordănescu pentru Gică Hagi după FCSB - Farul. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer este de părere că FCSB a meritat victoria, spunând că a fost echipa mult mai determinată față de Farul, deși a evidențiat și niște faze bune ale „marinarilor”, dar care nu au fost duse la bun sfârșit de elevii lui Gică Hagi.

Sfatul lui Anghel Iordănescu pentru Gică Hagi după FCSB – Farul

Anghel Iordănescu i-a transmis un mesaj lui Gică Hagi după ce Farul a pierdut duelul cu FCSB: „A fost un meci bun, cu două echipe valoroase. FCSB a obținut o victorie mare, mi s-a părut echipa mai determinată, una peste alta victoria a fost meritată.

ADVERTISEMENT

Și Farul a avut câteva situații foarte bune și în repriza a doua, Farul a reintrat în joc și a pus ceva mai multe probleme. Atmosfera a fost plăcută, lupta e în trei, așa cum am prevăzut: FCSB, CFR și Farul”.

„Lui Hagi i-aș spune să creadă până în final, a dominat campionatul, a luptat, a avut multe momente bune și a câștigat puncte cu echipele din play-off, ceea ce pentru tinerețea echipei lui înseamnă foarte mult”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, impresionat de Florinel Coman

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de Florinel Coman, despre care spune că a făcut diferența împotriva Farului: „Farul a fost surprinsă de pressing-ul avansat al FCSB-ului, au câștigat foarte multe dueluri în jumătatea adversă, au fost mai puternici.

Alibec a fost activ, dar prea puțin. În prima repriză, linia de mijloc a Farului nu a existat, FCSB foarte bine, și Edjouma, și Olaru, și Șut. Diferența a fost făcută de Tavi Popescu și Coman.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu scoate acolo penalty, apoi la Boli, care trebuia schimbat la pauză, cred eu. Olaru a făcut un joc foarte bun, dar mă uitam la Coman. El a fost jucătorul care a făcut diferența în seara asta”.

„După minutul 60 a fost un meci echilibrat. Tamm și Dawa s-au ridicat la un nivel foarte bun. Olaru are o capacitate de efort extraordinară, la fel și Edjouma, cât a putut.

ADVERTISEMENT

Coman e foarte puternic mental, are încredere în forțele lui. Nu avea cum să revină la un nivel foarte bun imediat după accidentare, mai ales după tratamentul la care a fost supus în interiorul clubului”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT