Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sfatul lui Giovanni Becali pentru conducerea Rapidului: „Răbdare!”

Giovanni Becali a dat un sfat pentru conducerea Rapidului și spune că este nevoie de răbdare la club, până când vor intra lucrurile pe o direcție dreaptă.
20.08.2023 | 08:41
Sfatul lui Giovanni Becali pentru conducerea Rapidului Rabdare
Sfatul lui Giovanni Becali pentru conducerea Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre ce trebuie să facă șefii Rapidului pentru a redresa echipa, care are un început slab de campionat.

Sfatul lui Giovanni Becali pentru conducerea Rapidului

Giovanni Becali a vorbit despre situația de la Rapid și a dat un sfat pentru conducerea giuleștenilor: E foarte greu în Giulești! E un meci greu, Farul are foame de puncte în campionat, pentru că s-a axat mai mult pe Conference League.

ADVERTISEMENT

Borza e un copil liniștit, un copil crescut bine, ambii părinți au fost sportivi. Vine la Rapid, într-o nebunie, cu ghilimelele de rigoare, într-o atmosferă care nu poate să-i dea decât niște aripi.

Au 13-14.000 de suporteri la fiecare meci, care îți lasă impresia că sunt 25.000 de fani, stadionul e bun, conducerea e bună, e o conducere care nu a intrat în disperare și cred că nici acum nu vor intra în disperare de a lua decizii decisive”.

ADVERTISEMENT

„Totul se va juca în play-off!”

Totul se va juca în play-off, iar Rapid cred că va fi acolo. Răbdare! Ei au făcut un plan mediu și lung, așa că a venit un investitor care e serios.

E serios și din punct de vedere al investițiilor și din punct de vedere al felului în care se comportă cu cei din club și cu cei din mass-media”, a continuat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Trebuie să aibă răbdare, viața asta de investitor e cu urcușuri și coborâșuri. Dar planul lor cred că în 2-3 ani va da fructele”, a mai spus Giovanni Becali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Giovanni Becali a confirmat în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI transferul lui Andrei Borza la Rapid, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 în direct pe site-ul FANATIK.RO. În premieră, emisiunea poate fi vizionată în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

Giovanni Becali CONFIRMA ACORDUL lui Borza cu Rapid

ADVERTISEMENT