Sport

Sfatul lui Mitică Dragomir pentru Gigi Becali la FCSB: “Mircea Lucescu, director tehnic!”

Gigi Becali este sfătuit de Dumitru Dragomir să facă eforturile pentru a-l aduce pe Mircea Lucescu la FCSB. Îi va garanta titlul.
10.12.2023 | 08:30
Sfatul lui Mitica Dragomir pentru Gigi Becali la FCSB Mircea Lucescu director tehnic
Mircea Lucescu e liber de contract după ce a plecat de la Dinamo Kiev. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali pare că îl controlează în totalitate pe Elias Charalambous la FCSB, iar patronul a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că i-a dat primul unsprezece lui Adrian Mititelu cu două zile înainte de meciul cu FC U Craiova 1948.

Gigi Becali, variante la FCSB: Dorinel Munteanu și Mircea Lucescu director tehnic

Horia Ivanovici ar încerca să îl pună pe Dorinel Munteanu antrenor la FCSB dacă ar fi în locul lui Becali: „L-aș lua antrenor pe Dorinel ieri la FCSB. Dacă ai rezultate Gigi nu se bagă”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e sigur însă că „Munti” nu ar accepta: „Da, dar e un tip orgolios. A fost genial ca jucător și e și antrenor. Înghite o dată, de două ori, a treia oară…”.

Fostul președinte al LPF consideră că există o variantă ideală pentru FCSB: „De ce nu-l ia pe Lucescu ăl bătrăn că stă degeaba acum. Să-i dea o mână de ajutor lui Gigi. E un băiat deștept, un om luminat la minte. Nu îi zic, face invers.

ADVERTISEMENT

 Eu dacă eram la Steaua (n.r.FCSB) cum l-am văzut pe Lucescu că e fără echipă și a aterizat în București îl ziceam: Băi, Mircea, eu știu că ești plin de bani. Ia și de la mine pentru 6 luni 200.000 și fă-mă să iau campionatul. Nimic altceva”, a spus „Oracolul din Bălcești” la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Gigi Becali și Mircea Lucescu, echipa ideală la FCSB: „Nimeni n-are niciun cuvânt de spus decât el”

Dumitru Dragomir știe că dacă „Il Luce” ar veni la FCSB lucrurile s-ar schimba: „Bineînțeles că peste Lucescu nu te poți băga, dar el e un tip deștept și veneai la el și discutai toate problemele. Director tehnic, nimeni n-are niciun cuvânt de spus decât el”. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici știe că Mircea Lucescu are tactul necesar să gestioneze relația cu Gigi Becali: „Și stai, Lucescu și știe să vorbească cu Gigi. Tu crezi că Rinat Ahmetov nu s-a băgat vreodată peste el? Sau Surkis? Sau Moratti? Toți patronii au tendința asta. Contează cum discuți cu ei”.

Mitică Dragomir și-a dat seama de planul patronului FCSB: „Nu există patron pe fața pământului să nu aibă opinii. Nu a spus să îl bage pe-ăla că a dat o grămadă de bani pe el? Gigi termină la zece puncte de a doua. Cred că vrea să ia campionatul din postura de patron și antrenor, să fie unic în lume. Patron și selecționer”. 

ADVERTISEMENT

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dumitru Dragomir îl cere pe Mircea Lucescu la FCSB

ADVERTISEMENT