Sport

Sfatul primit de copiii lui Şucu de la patronul Rapidului: “Nu ai presiune, nu exişti!”

Dan Şucu a declarat la emisiunea "Suflet de rapidist" că e deranjat când alţii se folosesc de fiii săi pentru a lovi în el şi a dezvăluit ce sfat le-a dat copiilor.
09.10.2023 | 09:00
Sfatul primit de copiii lui Sucu de la patronul Rapidului Nu ai presiune nu existi
Sfatul primit de copiii lui Şucu de la patronul Rapidului: “Nu ai presiune, nu exişti!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Şucu vrea să transforme Rapidul într-unul dintre cele mai puternice cluburi ale României. Patronul giuleştenilor face investiţii importante şi în Academia Rapidului, dar şi în infrastructură, la baza Constructorul.

Sfatul primit de copiii lui Şucu de la patronul Rapidului: “Nu eşti sub presiune, nu exişti!”

În direct la emisiunea “Suflet de rapidist”, Dan Şucu a dezvăluit faptul că este deranjat atunci când alţii se folosesc de copiii săi pentru a lovi în el, spunând şi sfatul pe care l-a dat fiilor săi:

ADVERTISEMENT

“Da, mă deranjează (că unii oameni se folosesc de copii pentru a lovi în el). Şi pe tine probabil că te deranjează cu Andreas (n.r. Niţă). Tot aşa, am stat de vorbă cu ei şi le-am spus că trebuie să înţeleagă ideea de presiune.

Asta e presiunea. Nu eşti sub presiune, nu exişti”, a spus Dan Şucu, patronul Rapidului la emisiunea “Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Dan Şucu are patru copii! Dan Matei, căpitanul echipei U18 de la Rapid

Dan Şucu are patru copii, două fete cu fosta soţie, Camelia Şucu, şi doi băieţi cu Diana Şucu, Dan Matei şi Petru Andrei Cristian. Dan Matei, în vârstă de 16 ani, este căpitanul echipei U18 de la Rapid.

Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile Rapidului în vara anului 2022, iar în acest sezon deţine 70% din club. Finanţatorul a dezvăluit la emisiunea moderată de Robert Niţă şi Lucian Ionescu când s-a hotărât să investească la echipă:

ADVERTISEMENT

”Dorința mea de implicare în partea socială, în bazele sportive, era evidentă, doream să fac asta oricum. Mii de copii la sport nu îi aduci oricum, pentru că le arăți o minge. Trebuie să le arăți un vis. Din punctul meu de vedere, cel mai bun vis este Rapid.

Dacă tot trebuie să aibă un vis, să fie un vis adevărat, unul măreț. Nu pierdem vremea, dacă tot ne-am apucat de ceva, hai să o facem bine. Copiii mei iubesc fotbalul și indiferent de ce carieră vor avea în viitor, fotbalul va fi parte din viața lor, voi iubi fotbalul toată viața lor.

ADVERTISEMENT

“Încep ceva ce ar trebui să continue încă 50 de ani”

Pentru mine e important să știu că toate investițiile astea vor fi continuate în viitor, nu vor rămâne pe mâna oricui atunci când altcineva va decide că nu mai am ce căuta pe aici.

Discutăm de zeci de hectare de terenuri care, dacă ei nu ar avea iubirea față de fotbal, poate ar avea idea de a-l transforma în altceva și mi-ar părea foarte rău. Încep ceva ce ar trebui să continue încă 50 de ani, iar eu nu mă aștept să rămân aici în acești 50 de ani. Cineva trebuie să ducă mai departe ceea ce facem aici”, a explicat Dan Şucu la “Suflet de rapidist”.

Dan Şucu, la emisiunea "Suflet de rapidist"

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților