Life

Sfatul zilei de duminică, 24 decembrie. Scorpionii au parte de trădări din partea persoanelor apropiate

Sfatul zilei de duminică, 24 decembrie. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale în pragul sărbătorilor de iarnă
23.12.2023 | 11:00
Sfatul zilei de duminica 24 decembrie Scorpionii au parte de tradari din partea persoanelor apropiate
Sfatul zilei de duminică. Ce îi așteaptă pe nativi în Ajunul Crăciunului Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de 24 decembrie aduce unele momente tensionate în viața nativilor. În Ajunul Crăciunului, cele 12 semne zodiacale se vor confrunta cu anumite episoade care le vor schimba radical viața. Iată sfatul zilei pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Sfatul zilei de duminică, 24 decembrie, pentru fiecare nativ al zodiacului, în parte

Berbec

Nu este deloc o zi bună pentru a stabili conexiuni cu cei din jur. Ești mai tensionat ca niciodată și riști să își verși nervii pe persoanele apropiate.

ADVERTISEMENT

Taur

În ultima vreme, ai preferat singurătatea dusă la extrem. Nu te abați de la această regulă nici în pragul sărbătorilor. S-ar putea ca, mai târziu, să regreți alegerea făcută.

Gemeni

Ai lăsat unele sarcini nerezolvate la locul de muncă, iar asta nu îți dă pace deloc. Tinzi să acorzi prea multă atenție și energie planului profesional și ignori complet planul personal.

ADVERTISEMENT

Rac

Cheltuielile din ultima vreme te-au făcut să fii mai cumpătat în ceea ce privește finanțele tale. Din păcate, se anunță noi cumpărături la orizont.

Leu

Cea mare mare dorință a ta a devenit realitate. După ce ai primit promovarea la locul de muncă la care visai de ceva vreme, a venit timpul să sărbătorești asta așa cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În prag de sărbători, primești una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Crăciunul și finalul de an îți aduc schimbări radicale pe plan profesional.

Vărsătorul pune punct unei relații de durată

Balanță

Relația ta scârțâie de ceva timp, iar tensiunile nu îți dau pace deloc. Pentru că vrei liniște de sărbători, alegi să pleci undeva departe, singur.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Azi, mai mult ca niciodată, începi să fii destul de sceptic în ceea ce îi privește pe cei din jur. Nu mai tolerezi orice și decizi că este timpul să fii mai selectiv cu oamenii din jurul tău.

Săgetător

Simți nevoia să îți surprinzi persoanele dragi în pragul sărbătorilor. Ai pregătit câte un cadou pentru fiecare, în parte și se pare că nici pe tine nu te-a sărit Moș Crăciun.

Capricorn

Pe ultima sută de metri înainte de sărbători, ești mână spartă. Arunci cu banii în stânga și în dreapta și nu te gândești deloc la consecințe. S-ar putea ca unele achiziții să le regreți mai târziu.

Vărsător

Azi ai timp să privești retrospectiv asupra anului care se încheie. Ajungi la concluzia că nu ai fost deloc fericit pe plan personal și vrei să schimbi asta. Vei începe chiar de la relația pe care o ai în prezent.

Pești

Ajunul Crăciunului îți aduce liniștea pe care ți-o doreai de atâta timp. Fără să stai prea mult pe gânduri, alegi să te pui pe tine pe primul loc și să ai mai multă grijă de propria persoană.

ADVERTISEMENT