Life

Cele mai tari căutări de pe eMag în 2023. Suport pufuleți și ochelari de soare ca ai lu tzanca, printre cele mai amuzante

Care sunt cele mai ”vânate” produse de către români pe eMAG. Unele căutări s-ar putea să te surprindă, în adevăratul sens al cuvântului
22.12.2023 | 12:11
Cele mai tari cautari de pe eMag in 2023 Suport pufuleti si ochelari de soare ca ai lu tzanca printre cele mai amuzante
Ce caută românii cel mai des pe eMAG Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că românii nu duc deloc lipsă de imaginație. Majoritatea lor au început să prefere comerțul online, iar eMAG este cea mai diversă platformă. Drept urmare, aici, românii caută de toate, fără filtru.

Ce produse au căutat românii, anul acesta, pe eMAG

După perioada pandemiei, românii au început să se îndrepte din ce în ce mai mult către shoppingul online. Cei mai comozi dintre ei, preferă să cumpere totul dintr-un singur loc și, așa se face că eMAG este platforma ideală pentru asta.

ADVERTISEMENT

Românii caută de toate pe eMAG și partea și mai interesantă este că, de obicei, chiar găsesc lucrurile pe care și le doresc. Aici nu vorbim de lucruri obișnuite și necesare, ci de lucruri la care unii nici măcar nu s-ar gândi.

Topul căutărilor pe eMAG este de-a dreptul uimitor și amuzant, în același timp. Românii au demonstrat că stau foarte bine la capitolul imaginație și, atunci când își propun ceva, nu se lasă până nu găsesc.

ADVERTISEMENT

Așa se face că, anul acesta, românii au căutat pe eMAG găluște pentru gulaș sau milieuri, semn că moda retro revine. Tot la capitolul căutări neașteptate se numără și lenjeria de pat horror sau pijama Elsa întreagă.

Topul celor mai cumpărate produse este condus de telefoanele mobile

Tot pe eMAG, românii au mai căutat și telefoane din 2023 cu butoane, pijamale de bătrân. De departe, cele mai uimitoare căutări au fost cele pentru ochelari de soare ca ai lui Tzancă sau aparat șobolan.

ADVERTISEMENT

Inventivitatea conaționalilor nu s-a oprit aici. Tot în topul căutărilor se mai află și suportul de pufuleți, cuburi rubice ciudate mov, robot aspirator ciori sau mărgele de călcat la butoi.

La polul opus se află și căutări ”serioase”. Cel mai ”vânat” articol din acest an de pe eMAG a fost iPhone 13. Românii sunt mereu în pas cu tehnologia și așa se face că au mai căutat și ceas smartwatch, căști wireless sau irigator bucal.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe comenzi înregistrate anul acesta pe eMAG au fost la categoria detergenți și produse de curățenie. La fel de multe articole au fost cumpărate și din categoria produse pentru copii sau telefoane mobile.

Românii care au fost destul de indeciși, au apelat la metoda de a salva anumite produse la Favorite. Printre cele mai vizate la această categorie se numără ceasurile smartwatch și căștile wireless.

ADVERTISEMENT