Life

Sfatul zilei de luni, 18 martie 2024. Racii trebuie să stea cât mai departe de conflicte

Sfatul zilei de luni, 18 martie 2024. Nativii Leu trebuie să rezolve o situație din trecut, iar Capricornii poartă discuții aprinse cu partenerul de viață.
17.03.2024 | 11:00
Sfatul zilei de luni 18 martie 2024 Racii trebuie sa stea cat mai departe de conflicte
Sfatul zilei de luni, 18 martie 2024. Ce îi așteaptă pe nativi în această zi. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Săptămâna nu începe deloc bine pentru unii nativi. Nu este exclus ca unele zodii să fie în impas financiar, iar altele să fie nevoite să ia decizii radicale. În funcție de alegerile lor de azi, se va decide și viitorul profesional. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ în parte!

Sfatul zilei de luni, 18 martie 2024. Gemenii simt nevoia să iasă din zona de confort

Berbec

Nu ții cont de nimeni și nimic azi. Vrei să îți îndeplinești una dintre cele mai mari dorințe și nimeni nu poate sta în calea ta. Sfatul zilei pentru tine este să fii atent și la sentimentele celor din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna începe cu dreptul pentru tine, cel puțin, pe plan sentimental. Apare în viața ta o persoană care îți schimbă perspectiva de viitor. Nu este exclus să vrei să pleci la drum lung alături de ea.

Gemeni

Simți nevoia de a ieși din spațiul în care te simți confortabil. Iei în considerare să ieși cu prietenii la o plimbare sau, de ce nu, să faci sport. Te vei simți mult mai bine după ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Rac

La locul de muncă, lucrurile sunt mai tensionate ca niciodată. Colegii tăi se ceartă și mizează pe tine să spui adevărul. Sfatul zilei pentru tine este să fii imparțial și să stai departe de conflicte.

Leu

Trecutul nu îți dă deloc pace. Ai avut impresia că ai închis un capitol mai vechi, dar se pare că ai lăsat ușa deschisă. Tocmai de aceea, va apărea o persoană care vrea să te recucerească cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ai chef de nimeni azi, dar se pare că prietenii nu țin cont de asta. Vei primi multe invitații de a-ți petrece timpul alături de ei, ba chiar să pleci într-o escapadă.

Sfatul zilei de luni, 18 martie 2024. Vărsătorii simt nevoia unei schimbări profesionale

Balanță

”Niciodată să nu spui niciodată!”, este principiul care va deveni valabil pentru tine. Deși credeai că vei rămâne singur, fix când te aștepți cel mai puțin, apare sufletul tău pereche. Îți vei da seama instant că este jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu este cel mai potrivit moment de a aduce în discuție trecutul, dar un subiect mai vechi iese la iveală. Ai încercat să îți protejezi un prieten, dar minciuna ta a avut picioare scurte. Sfatul zilei pentru tine este să fii sincer, măcar acum.

Săgetător

Singurătatea îți priește mai mult ca niciodată. Deși a trecut mult timp de când i-ai spus adio partenerului, aproape că ai și uitat acel capitol din viața ta. Te focusezi mai mult pe viitor și pe dezvoltarea ta personală.

Capricorn

Relația nu mai merge deloc atât de bine ca la început, așa că decizi să afli unde este problema. Alegi să discuți între patru ochi cu partenerul tău și nu este exclus să se încingă spiritele.

Vărsător

În ultima vreme, simți că orice ai face nu îți aduce împlinirea la care visai. De ani buni de zile de afli într-un mediu care nu te ajută să evoluezi, iar acum simți că este momentul perfect pentru a schimba asta.

Pești

Debordezi de energie și motivație și simți că poți face orice, mai ales pe plan profesional. Descoperi noi aptitudini și pasiuni care te vor duce către succes.

ADVERTISEMENT