Life

Sfatul zilei de luni, 5 aprilie. Scorpionii sunt puși pe ceartă

04.04.2021 | 13:26
Sfatul zilei de luni 5 aprilie Scorpionii sunt pusi pe cearta
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 5 aprilie, cu energii pozitive în plan sentimental, dar și câteva discuții contradictorii la locul de muncă. Dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion, încearcă să nu te enervezi fără motiv.

Da, ai auzit bine. Ești cam irascibil în acest debut de săptămână și s-ar putea să provoci un scandal cât casa dacă nu te stăpânești. Spre seară, ar trebui să rămâi acasă, în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Capricornului? Ei bine, te așteaptă o zi de luni plină de provocări dificile și le poți face față într-un singur mod: acordând o atenție deosebită micilor detalii.

Așa arată sfatul zilei de luni, 5 aprilie

Berbec

Îți ieşi uşor din fire în acest debut de săptămână. Te sfătuim să-ți controlezi reacțiile și să eviți discuţiile aprinse, mai ales cu persoana iubită!

ADVERTISEMENT

Taur

Ai un spirit critic ieşit din comun şi faci o tragedie din orice mărunţiş. Spre seară, începi să te pregătești pentru o călătorie în interes personal, chiar dacă nu-ți face deloc plăcere.

Gemeni

„Reușești” încă de la primele ore ale dimineții să dezamăgești un prieten apropiat. Măcar persoanei iubite de să nu-i cauți nod în papură în această zi complicată. Așa te sfătuiește și o rudă mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Rac

Te confrunți cu probleme financiare minore. După-amiază, o rudă apropiată îți împrumută o sumă importantă sau îți propune o colaborare de pe urma căreia îți poți rotunji serios veniturile.

Leu

Neînţelegerile cu un prieten apropiat te pun pe gânduri. Poate ar trebui să nu exagerezi, totuși. Vrei să eviţi discuţiile inutile? Fii cât mai calm și prudent cu putință.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se pare că acorzi prea multă importanță unor probleme mărunte şi ești tentat să exagerezi. Grijile nejustificate s-ar putea să îți afecteze sănătatea, dacă nu te detașezi cumva.

Balanţă

Trebuie să faci câteva drumuri scurte, fie că vrei, fie că nu. Încearcă, totuși, să gândești pozitiv: poate îmbini cumva interesele profesionale cu cele personale. În orice caz, evită discuțiile în contradictoriu!

Scorpion

Oboseala te face irascibil şi îți controlezi cu mare dificultate reacțiile. Dacă nu-ți revizuiești atitudinea, pregătește-te pentru un scandal monstru cu cei din jur! Spre seară, ar trebui să rămâi acasă, în sânul familiei.

Săgetător

Te enervezi fără motiv și ajungi în situaţii neplăcute. Îți recomandăm să eviţi activităţile sociale şi afacerile. Nu de alta, dar ai prea puţine şanse de reuşită.

Capricorn

Ai dificultăți de concentrare, așa că nu te încăpățâna să te ocupi de mai multe lucruri în acelaşi timp! Cel mai bine ar fi să te rezumi la activităţile de rutină şi, dacă e cazul, să accepți ajutorul colegilor.

Vărsător

O propunere venită din partea unui prieten îți redă buna dispoziție și optimismul, dar trebuie să termini ce ai început şi să nu neglijezi problemele familiale. Ascultă cu răbdare propunerile partenerului de viaţă!

Peşti

O discuție banală purtată la primele ore ale dimineții riscă să se transforme într-un scandal în toată regula. Poți evita divergențele doar dacă nu încerci să-ți impui punctul de vedere.

ADVERTISEMENT