Life

Sfatul zilei de vineri, 4 septembrie 2020. Gemenii sunt tentați să intre în afaceri

03.09.2020 | 12:47
Sfatul zilei de vineri 4 septembrie 2020 Gemenii sunt tentati sa intre in afaceri
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 4 septembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere financiar. O sumă frumușică îți intră în cont și te ajută să acoperi toate datoriile din ultima perioadă.

Nu de alta, dar începuseră deja să se adune și să pună o mare presiune pe umerii tăi. Eliberează-te și încearcă pe viitor să fii mai organizat. Amânarea la nesfârșit a plăților importante nu e o soluție bună și ai simțit asta pe propria piele.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, o persoană dragă te surprinde cu o ofertă de afaceri și ar trebui să-i dai curs. Sau cel puțin să te gândești foarte serios înainte de a lua o decizie în acest sens. Ia în calcul și faptul că nu vei putea face profit de pe o zi pe alta.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 4 septembrie

Berbec

Ai o groază de idei și ar trebui să le pui în practică. Învață să nu mai ții cont de părerile celor din jur, pentru că nu fac altceva decât să te țină în loc, mai mult sau mai puțin deliberat.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți cauți un nou loc de muncă? Atunci avem vești bune, pentru că s-ar putea ca norocul să îți surâdă. O persoană cu ceva mai multă experiență ți-a remarcat potențialul și vine cu o propunere pe care nu ar trebui să o refuzi.

Gemeni

Ești tentat să intri în afaceri, chiar dacă știi că odată intrat în această lume trebuie să „mergi pe sârmă”. Poate ar trebui să îți asculți intuiția de data asta, mai ales că oferta vine din partea unei rude mai în vârstă care a descoperit deja secretul succesului.

ADVERTISEMENT

Rac

Mergi cu încredere la interviu de angajare pe care l-ai programat pentru astăzi. Ai toate șansele să obții ce ți-ai propus, mai ales dacă zâmbetul e la locul lui.

Leu

Ai un program foarte încărcat, dar nu te deranjează deloc. Ba dimpotrivă, adori să ai activitate chiar și în această perioadă, când ar trebui să profiți de ultimele zile caniculare și să mergi într-o scurtă vacanță, la munte sau la mare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te așteaptă o zi foarte importantă, mai ales din punct de vedere sentimental. Ești convins că ai întâlnit deja sufletul pereche și vrei ca relația voastră să treacă la nivelul următor.

Balanță

Vrei să începi o viață nouă și nimeni nu mai poate să îți schimbe această decizie, oricât ar încerca. Sfaturile lor nu ți-au adus nimic bun, așa că acum e momentul să faci totul pe cont propriu.

Scorpion

Nu ai chef de nimic, mai ales în prima parte a zilei, dar primești o sumă importantă de bani, veste care te binedispune puțin. Încearcă, totuși să fii mai cumpătat, nu îi cheltui pe toți dintr-o dată.

Săgetător

Vrei să-ți cumperi o nouă locuință? Vineri ai toate șansele să o găsești pe cea mai potrivită, dar nu neglija dorințele partenerului de viață. Nu de alta, dar riscați să vă certați tocmai acum, când relația se pregătește să treacă la următorul nivel.

Capricorn

O persoană pentru care nutrești sentimente puternice îți apreciază calitățile intelectuale și îți cere ajutorul într-o problemă mai delicată. Cine știe, poate e șansa ta să o cucerești.

Vărsător

Vestea pe care o vei primi s-ar putea să îți schimbe complet concepția despre acumulările materiale. E posibil ca șocul ei să te facă mai sensibil, dar încearcă să nu aluneci în pesimism. Ai destule motive să zâmbești.

Pești

Cunoști o persoană care te cucerește de la prima vedere. Poate că nu se va înfiripa o idilă între voi, dar un lucru e cert: o vei avea mereu prin preajmă și asta te bucură. Încearcă, totuși să nu visezi cu ochii deschiși. Lasă lucrurile să vină de la sine.

ADVERTISEMENT