Life

Shakira, acord secret cu fostul ei cumnat, pe bani mulți! Cu ce teamă a trăit fosta soție a lui Gerard Pique

Shakira a semnat un acord cu fostul ei cumnat de teama apariției în spațiul public a unor informații compromițtătoare despre familia ei.
03.01.2023 | 09:54
Shakira acord secret cu fostul ei cumnat pe bani multi Cu ce teama a trait fosta sotie a lui Gerard Pique
Shakira, cântăreață de muzică latino. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Numele cântăreței Shakira apare într-o nouă polemică în presa spaniolă, iar de data asta nu are nicio legătură cu fostul ei soț, fotbalistul Gerard Pique.

Shakira a semnat un acord cu fostul ei cumnat prin care i-ar fi cumpărat tăcerea

Se pare că înainte de mutarea la Miami, cântăreața a trebuit să regleze mai multe conturi și nu toate l-au avut ca protagonist pe sportivul cu care are doi copii.

ADVERTISEMENT

O altă persoană care a făcut parte din familia ei i-a dat bătăi de cap artistei născută în Columbia, și anume, fostul ei cumnat, Roberto Garcia.

Potrivit postului de televiziune Telecinco, Shakira a semnat un acord de milioane de euro cu fostul soț al surorii sale, Lucila. Din informațiile prezentate de jurnalistul Kike Calleja, Roberto ar fi fost convins de familia Shakirei să imvestească niște bani, deloc puțini, în unele afaceri. Acesta s-ar fi fript, în cele din urmă, alegându-se cu praful de pe tobă.

ADVERTISEMENT

„Lucila l-a părăsit pe Roberto Garcia, cu care a avut o relație, și a plecat în Barranquilla (Columbia) cu o cantitate mare de bani”, este bomba aruncată pe piața mondenă de reporterul de la Telecinco.

Fostul cumnat al vedetei ar putea să îi îngroape familia?

Ce treabă are, însă, Shakira în toată această poveste? Ei bine, artista ar fi intervenit ca să o ajute pe sora ei. Mai precis, ar fi semnat un acord de milioane, la propriu, cu fostul ei cumnat. Totul pentru ca acesta să nu vorbească public despre familia ei.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să predea o serie de acte compromițătoare despre familie, niște documente despre care s-ar vorbi mult timp” și care ar avea legătură cu acuzațiile aduse de Fiscul spaniol la adresa vedetei, cum că ar fi înșelat statul iberic.

„Este un acord care s-a semnat în urmă cu câteva zile în Insulele Canare. Shakira nu a apărut acolo fizic”, susține Calleja, menționând că aceasta ar fi fost reprezentată de un avocat.

ADVERTISEMENT

Roberto Garcia, simțindu-se înșelat de familia Shakirei, și-ar fi dorit să iasă public pentru a povesti cum ar fi escrocat cântăreața mai multe organizații nonguvernamentale de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT