Life

Ce avere are Shakira, de fapt. Suma imensă pe care artista a adunat-o în conturi

Ce avere are Shakira, de fapt? Celebra artistă a reușit să adune în conturi o sumă cât se poate de fabuloasă, la care unii doar visează.
12.09.2023 | 08:44
Ce avere are Shakira de fapt Suma imensa pe care artista a adunato in conturi
Shakira, imagini de infarct din timpul repetițiilor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Shakira este de departe una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Numeroase piese cântate de ea au rămas în istorie. De asemenea, dincolo de partea muzicală, nici cu dansul, aceasta nu stă prea rău.

Artista continuă să se mențină în formă

Dovada cea mai clară o reprezintă cele mai recente imagini postate pe contul ei de socializare. Shakira a publicat fotografii de infarct, din sala de antrenament.

ADVERTISEMENT

Artista face repetiții pentru un show unic. Menționăm faptul că aceasta va apărea la premiile MTV, unde va fi răsplătită pentru întreaga ei carieră. Și se pare că Shakira muncește enorm astfel încât totul să iasă cât se poate de perfect.

Astfel, în imagini o vedem pe artistă extrem de activă. Aceasta face gimnastică, iar mișcările ei sunt unele cât poate de interesante. Nimeni nu a mai văzut-o pe Shakira în astfel de ipostaze.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că artista urmează să primească marele trofeul pentru întreaga ei carieră. Iar pentru asta, ea pregătește un recital cât se poate de spectaculos la premiile MTV.

Ce avere are Shakira și ce investiții a făcut

Iar odată cu premiile MTV, la suprafață au ieșit și câteva detalii interesante legate de sumele adunate de artistă de-a lungul anilor. Deși a trecut printr-o despărțire destul de dureroasă, din punct de vedere profesional și financiar, artista o duce extrem de bine. Drept dovadă, la cei 46 de ani ai săi, Shakira are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Și nu toți banii vin din muzică. De-a lungul timpului, artista și-a lansat și 12 parfumuri. De asemenea, ea mai are și o linie de lenjerie intimă. Printre altele, la fel ca și alți artiști de top, vedeta a investit și în imobiliare.

Shakira deține mai multe proprietăți de lux, atât în Bahamas cât și în Miami. Oricum ar fi, din punct de vedere emoțional, viața artistei a fost dată peste cap în ultima jumătate de an.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Pique, Shakira a avut de traversat o perioadă dificilă. Chiar ea povestea recent că lucrurile s-au destrămat văzând cu ochii. În final însă, aceasta a decis să îl ierte pe cel care i-a fost odată partener și să meargă mai departe.

„Toate s-au întâmplat deodată. Căminul meu se destrăma. Aflam din presă că eram trădată în timp ce tatăl meu era internat la terapie intensivă. (…) Bărbatul pe care îl iubeam cel mai mult, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el.

Nu puteam vorbi cu el sau cu cel mai bun prieten al meu ca să primesc sfaturile de care aveam atât de multă nevoie”, a explicat Shakira, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT