Sport

Show-ul serii în Liga Campionilor! Duel pirotehnic între ultrașii lui Ajax și cei ai Borussiei Dortmund. Video

Ajax - Borussia Dortmund a fost unul dintre șocurile serii în UEFA Champions League. Pe teren, „lăncierii” au demolat-o pe BVB, dar în tribune, fanii nemți s-au ridicat la înălțime și-au făcut un show de zile mari.
20.10.2021 | 00:09
Showul serii in Liga Campionilor Duel pirotehnic intre ultrasii lui Ajax si cei ai Borussiei Dortmund Video
ADVERTISEMENT

A fost show total pe Johan Cruijff din Amsterdam. Ajax a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale ei în UEFA Champions League, iar fanii s-au ridicat la nivelul echipei lui Erik ten Hag.

Show total pe Johan Cruijff Arena! Fanii lui Ajax și cei ai lui Dortmund au dat „foc” stadionului

Gazdele au făcut instrucție de front cu germanii în etapa a treia a grupei C din UEFA Champions League. La pauză, tabela arăta deja 2-0 pentru Ajax. Marco Reus, cu un autogol în minutul 11, și Daley Blind, în minutul 25, au stabilit scorul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Forma de zile mari a lăncierilor a continuat și în actul secund. Antony (57) și Haller (72) au stabilit scorul final, Ajax – Borussia Dortmund 4-0.

Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui ten Hag e lider în grupa C, cu nouă puncte, trei mai multe decât Dortmund.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland a fost integralist în umilința de la Amsterdam, dar starul norvegian a fost ca și inexistent pe gazon. Pe lângă reușitele gazdelor, principala atracție a reprezentat-o show-ul din tribune.

Parcă în oglindă cu prestația elevilor lui ten Hag, fanii lui Ajax au oferit un spectacol incendiar în peluză.

ADVERTISEMENT

Arbitrul spaniol Jesus Gil Manzano chiar a trebuit să oprească la un momentdat partida din cauza obiectelor pirotehnice care zburau spre suprafața de joc.

Borussia Dortmund, susținută de 2500 de fani

Posesoare a uneia dintre cele mai frumoase galerii din lume, Borussia Dortmund a răspuns pe măsură, măcar în tribună, dacă pe teren a fost umilită.

ADVERTISEMENT

Cei 2500 de nemți veniți la Dortmund pentru a îi susține pe fotbaliștii lui Marco Rose au făcut un spectacol similar celui oferit de olandezi.

Show-ul oferit de fanii lui Ajax și de cei ai lui Dortmund i-au impresionat și pe fanii neutri. Un spaniol a postat pe Twitter un videoclip cu atmosfera de la meciul de pe Johan Cruijff Arena.

„Fanii de la Ajax – Borussia Dortmund. Îmi spune cineva de ce așa ceva e interzis în Spania? Atmosfera din stadioane e pe moarte! Așa se resuscitează!”, a scris suporterul.

  • 55000 de locuri este capacitatea stadionului Johan Cruijff Arena pentru meciurile de fotbal
ADVERTISEMENT