Life

Shurubel, pozitiv cu COVID-19! Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu la Vorbește Lumea

Shurubel, pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, este al doilea membru din echipa „Vorbește lumea” care are coronavirus.
13.09.2021 | 17:29
Shurubel, pozitiv cu COVID-19! Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu la Vorbește Lumea
Shurubel, pozitiv cu COVID-19! Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu la Vorbește Lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul om de radio a lipsit din ediția de luni, 13 septembrie, colegul său de la Pro TV, lăsând de înțeles că a fost depistat pozitiv la testul Covid-19.

Prezentatorul de la „Vorbește lumea” a aflat destul de recent că este infectat cu noul tip de coronavirus, asta după ce săptămâna trecută Adela Popescu a descoperit că are boala.

Shurubel are coronavirus. A lipsit din emisiunea Vorbește lumea

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a glumit Bogdan Ciudoiu, în show-ul „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acest lucru a fost subliniat de vedeta de la Pro TV, după ce astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul, cu o mică atenționare pentru nativul Taur.

Cititorul în stele a declarat că acest semn zodiacal trebuie să fie extrem de atent la sănătate, Bogdan Ciudoiu făcând încă o remarcă legat de colegul său, Shurubel.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun ceva, și Shurubel este taur”, a completat prezentatorul de la „Vorbește lumea”, care a venit și cu o veste bună pentru telespectatori.

Vedeta a mărturisit că atât Adela Popescu, cât și Shurubel au o stare generală destul de bună și se recuperează acasă. Cei doi vor sta departe de platoul de filmare timp de 2 săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei”, a completat Bogdan Ciudoiu.

Cine l-a înlocuit pe Shurubel la Vorbește lumea. E o vedetă celebră

Îmbolnăvirea lui Shurubel a făcut ca o altă vedetă să apară în platoul emisiunii de la Pro TV. Este vorba de Cosmina Păsărin, care nu a fost trecută cu vederea de Adela Popescu, care a intrat în direct.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a remarcat felul în care se descurcă vedeta la „Vorbește lumea”, lucru pe care nu l-a ascuns. În plus, i-a spus că arată extrem de bine pe sticlă.

„Primul lucru pe care i l-am spus lui Radu atunci când am deschis televizorul a fost: «Wow, ce bine arată Cosmina!»”, a declarat artista.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri