Life

Shurubel, pozitiv cu COVID-19! Cine l-a înlocuit pe colegul Adelei Popescu la Vorbește Lumea

Shurubel, pe numele său din buletin Andrei Lăcătuș, este al doilea membru din echipa „Vorbește lumea” care are coronavirus.
13.09.2021 | 17:29
Shurubel pozitiv cu COVID19 Cine la inlocuit pe colegul Adelei Popescu la Vorbeste Lumea
ADVERTISEMENT

Fostul om de radio a lipsit din ediția de luni, 13 septembrie, colegul său de la Pro TV, lăsând de înțeles că a fost depistat pozitiv la testul Covid-19.

Prezentatorul de la „Vorbește lumea” a aflat destul de recent că este infectat cu noul tip de coronavirus, asta după ce săptămâna trecută Adela Popescu a descoperit că are boala.

ADVERTISEMENT

Shurubel are coronavirus. A lipsit din emisiunea Vorbește lumea

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a glumit Bogdan Ciudoiu, în show-ul „Vorbește lumea”.

Ulterior, acest lucru a fost subliniat de vedeta de la Pro TV, după ce astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul, cu o mică atenționare pentru nativul Taur.

ADVERTISEMENT

Cititorul în stele a declarat că acest semn zodiacal trebuie să fie extrem de atent la sănătate, Bogdan Ciudoiu făcând încă o remarcă legat de colegul său, Shurubel.

„Să vă spun ceva, și Shurubel este taur”, a completat prezentatorul de la „Vorbește lumea”, care a venit și cu o veste bună pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că atât Adela Popescu, cât și Shurubel au o stare generală destul de bună și se recuperează acasă. Cei doi vor sta departe de platoul de filmare timp de 2 săptămâni.

„Mă bucur că Adela se simte mai bine și că am mai rămas și oameni negativi pe aici. Și colegul nostru este la fel ca Adela. Sper să fii bine, Andrei”, a completat Bogdan Ciudoiu.

ADVERTISEMENT

Cine l-a înlocuit pe Shurubel la Vorbește lumea. E o vedetă celebră

Îmbolnăvirea lui Shurubel a făcut ca o altă vedetă să apară în platoul emisiunii de la Pro TV. Este vorba de Cosmina Păsărin, care nu a fost trecută cu vederea de Adela Popescu, care a intrat în direct.

Frumoasa blondină a remarcat felul în care se descurcă vedeta la „Vorbește lumea”, lucru pe care nu l-a ascuns. În plus, i-a spus că arată extrem de bine pe sticlă.

„Primul lucru pe care i l-am spus lui Radu atunci când am deschis televizorul a fost: «Wow, ce bine arată Cosmina!»”, a declarat artista.

ADVERTISEMENT