Life

Și-a căutat cu o aplicație de pe telefonul mobil soțul care nu mai venea de la cumpărături. Femeia l-a găsit mort în Jaguarul răsturnat, în Ungaria

O femeie și-a căutat soțul care nu mai venea de la cumpărături cu o aplicație de pe telefonul mobil. Aceasta l-a găsit, doar că bărbatul suferise un accident de mașină și era mort.
26.03.2023 | 14:32
Sia cautat cu o aplicatie de pe telefonul mobil sotul care nu mai venea de la cumparaturi Femeia la gasit mort in Jaguarul rasturnat in Ungaria
Soțul ei nu mai venea de la cumpărături. Cum l-a găsit pe bărbat. Foto: Poliția din Ungaria
ADVERTISEMENT

O femeie și-a căutat soțul dispărut cu o aplicație de pe telefonul mobil. A fost șocată să afle că bărbatul era în Ungaria, iar mașina lui se răsturnase.

Soțul ei nu mai venea de la cumpărături. Cum l-a găsit pe bărbat

Femeia a început să se îngrijoreze când soțul ei nu mai răspundea și nici nu venea acasă. El plecase la cumpărături, iar soția lui a folosit o aplicație mobilă pentru a-l găsi.

ADVERTISEMENT

Doar că femeia nu a găsit ce aștepta și a descoperit că locul era împânzit de ambulanțe și poliție la momentul în care a ajuns la locul indicat de telefonul mobil.

Soțul ei fusese victima unui accident de mașină din Ungaria. Acesta a ieșit cu mașina de pe șosea, conform informațiilor și ulterior s-a izbit de un copac. Autoturismul în care se afla acesta, unul marca Jaguar, a fost efectiv rupt în două și răsturnat.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în apropiere de Budapesta, iar bărbatul de 43 de ani a ieșit de pe șosea pentru motive care nu sunt clare nici la acest moment.

Bărbatul a murit pe loc. Soția lui a aflat că decedase

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă în fața daunelor provocate mașinii care a fost ruptă pe jumătate. El a murit din cauza rănilor suferite la impact, iar soția lui a aflat că bărbatul murise atunci când l-a găsit.

ADVERTISEMENT

„Din motive încă neclare, o mașină a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un copac pe 24 martie 2023, în jurul orei 18:00. Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Budapesta, care conducea autoturismul, a murit din cauza rănilor suferite la locul accidentului rutier, pe tronsonul kilometric 28 al drumului principal nr. 10, în zona Piliscsaba.

Poliția a închis întreaga lățime a tronsonului de drum afectat de accident pe durata lucrărilor de salvare și a controlului la fața locului.

ADVERTISEMENT

Secția de poliție rutieră a Postului de Poliție Budaörs a început să investigheze circumstanțele producerii accidentului”, a transmis Poliția Maghiară.

ADVERTISEMENT