Life

Și-a comandat un meniu de la un restaurant cunoscut, dar a trăit un șoc. Ce a putut să găsească o femeie din Cluj în mâncare

O femeie din Cluj a trăit șocul vieții ei în timp ce se afla la un restaurant. Ingredientul ”intrus” din porția de mâncare care ar fi putut să o pună în pericol.
21.03.2024 | 12:23
Sia comandat un meniu de la un restaurant cunoscut dar a trait un soc Ce a putut sa gaseasca o femeie din Cluj in mancare
Este pentru prima dată când femeie din Cluj găsește așa ceva în mâncare. Sursa foto: Pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie din Cluj a avut parte de șocul vieții ei. Ceea ce avea să fie o masă obișnuită servită la un restaurant celebru s-a transformat într-un coșmar. Clujeanca a descoperit că în porția sa de mâncare se afla un ”ingredient intrus”.

Obiectul straniu pe care o femeie din Cluj l-a găsit în porția de mâncare

Din nefericire, în ultima vreme, asistăm la foarte multe evenimente neplăcute din lumea restaurantelor. Una dintre marile probleme ale acestor locații a început să devină neatenția celor care prepară mâncarea.

ADVERTISEMENT

De acest aspect s-a convins și o femeie din Cluj, după ce a descoperit un obiect straniu în porția sa de mâncare. Revoltată, aceasta a ales să își spună pățania în mediul online.

Clujeanca a mers să mănânce la un celebru restaurant cu specific chinezesc. Deși nu a fost pentru prima dată când a comandat mâncare de acolo, acum a avut parte de un eveniment neplăcut.

ADVERTISEMENT

Femeia a început să savureze mâncarea și, la un moment dat, a descoperit ceva neobișnuit în farfuria sa. În preparatul ei s-a ”strecurat” un șurub. Uimită, femeia nu a știut cum să reacționeze.

Nu a fost deloc o întâmplare pe placul ei, dar clujeanca a văzut partea plină a paharului. Femeia s-a bucurat de faptul că a depistat la timp bucata de metal, înainte de a o ingera din neatenție.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a reclamat incidentul la ANPC

În cazul în care femeia ar fi mâncat șurubul, s-ar fi putut ales cu probleme grave de sănătate. Șurubul s-ar fi putut bloca în tractul respirator și ar fi putut îngreuna procesul de respirație. Însă, problemele nu s-ar fi încheiat aici.

În cazul în care bucata de metal ar fi ajuns în tubul digestiv, ar fi putut declanșa o serie de afecțiuni. Cel mai probabil, șurubul ar fi ajuns să provoace inflamații și infecții la nivelul sistemului digestiv.

ADVERTISEMENT

După acest episod, clujeanca și una dintre prietenele ei s-au distrat copios pe seama incidentului. Acestea au decis să posteze întâmplarea pe platforma Reddit, acolo unde să îi amuze, dar să îi și informeze pe alții.

”Bună ziua, dragi clujeni. Prietena mea și-a comandat mâncare de la Chopstix, iar ei s-au gândit că poate are deficit de fier și s-au gândit o ajute pe aceasta cale. Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac și să provoace probleme mult mai grave.”, a spus prietena clujencei pe Reddit, potrivit stiripesurse.ro.

Episodul de care a avut parte clujeanca poate fi un semnal de alarmă pentru toată lumea. De acum încolo, oricine comandă mâncare de la restaurante de tip fast-food și nu numai ar trebui să fie mult mai atent. O clipă de neglijență poate duce la evenimente neplăcute și chiar la probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT
Tags: