Life

Și-a dat foc rochiei de mireasă dintr-un motiv incredibil: “Oamenii spun că eu eram problema”

Motivul incredibil din care o femeie și-a dat foc rochiei de mireasă. Mulți oameni au criticat-o aspru în mediul online.
18.04.2023 | 07:44
Sia dat foc rochiei de mireasa dintrun motiv incredibil Oamenii spun ca eu eram problema
Gestul femeii a devenit viral în mediul online. Sursa foto: Tik-Tok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a devenit virală în mediul online după ce și-a ars rochia de mireasă. Ea a imortalizat momentul printr-o ședință foto profesională. A stârnit multe controverse prin gestul său, dar a explicat ce a determinat-o să procedeze astfel.

Gestul controversat al unei femei. Și-a dat foc rochiei de mireasă

Lauren Brooke, o mamă din Carolina de Nord, a dat foc rochiei de mireasă după nouă ani de mariaj. Unul nereușit se pare, căci femeia a divorțat de soțul ei. Fericită că s-a întâmplat asta în mod oficial, Lauren a ținut să recurgă la gestul puțin înțeles de unii.

ADVERTISEMENT

Ședința foto a fost făcută de către mama lui Lauren, care este fotograf profesionist. Pentru momentul special, femeia s-a aranjat ca pentru un eveniment cu fast. S-a machiat, și-a făcut părul și a îmbrăcat o rochie roșie. Ca să-și arate și mai bine satisfacția, a desfăcut o sticlă de șampanie și a băut din ea plăcere, în timp ce privea cum flăcările cuprind rochia de mireasă.

Lauren a făcut public un video pe Tik-Tok și aici s-a ales cu numeroase vizualizări. În imagini, ea apare și cum calcă fotografii de la nuntă, cu tocuri înalte, dar și cum își rupe rochia pe care a purtat-o în ziua când a mers în fața altarului.

ADVERTISEMENT

Admiratorii lui Lauren de pe Tik-Tok s-au împărțit în două tabere, pro și contra după ce au vizualizat filmulețul. În pofida criticilor, americanca s-a declarat mândră că a avut puterea să încheie un capitol marcant din viața sa și să înceapă unul nou.

”Am fost numită narcisistă și căutătoare de atenție. Unii oameni a spus că eu sunt problema. Prin ședința foto nu s-a sărbătorit divorțul în sine, ci s-a sărbătorit faptul că eu i-am supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Ce altceva aveam să fac cu rochia mea de mireasă? Nu a putut fi returnată și nu aș vrea să i-o dau fiicei mele – nu după cum s-a terminat căsnicia. Deci, de ce să nu o ard?”, a explicat Lauren Brooke, într-un interviu pentru New York Post.

Lauren și soțul ei au stat separați un an până la pronunțarea divorțului. Din ce cauză

Legislația din Carolina de Nord prevede ca soții să stea separați vreme de un an până la pronunțarea oficială a despărțirii. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Lauren cu soțul său. Cei doi nu au mai locuit împreună din septembrie 2021 până în septembrie 2022. În ianuarie 2023 s-a încheiat divorțul și în acte.

ADVERTISEMENT

Mama lui Lauren Brooke, pe nume Felicia, este încântată de faptul că fiica sa a divorțat în cele din urmă, deoarece ultimul an a fost unul foarte dificil pentru ea: ”A fost grozav să o văd râzând. Anul a fost extrem de dificil, cu atât de multe emoții care încercau să navigheze într-o nouă normalitate.”

ADVERTISEMENT
Tags: