Sport

Și atmosfera a fost de play-off în FCSB – Universitatea Craiova! Peluza Nord, mesaj pentru rivalii de la CSA Steaua

FCSB - Universitatea Craiova a fost derby și în tribune, unde galeriile celor două rivale s-au contrat pe tot parcursul partidei.
18.03.2023 | 21:02
Si atmosfera a fost de playoff in FCSB  Universitatea Craiova Peluza Nord mesaj pentru rivalii de la CSA Steaua
Aproape 20.000 de fani au fost prezenți la derby-ul FCSB - Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

21.121 de spectatori au fost prezenți pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, iar galeriile s-au duelat de la distanță ca deobicei.

Peluza Nord FCSB a umplut primul inel al peluzei de pe Arena Națională la derby-ul cu Universitatea Craiova

Galeria FCSB-ului s-a mobilizat exemplar pentru derby-ul cu Universitatea Craiova și aproape a umplut întregul inel de la Peluza Sud de pe Arena Națională. N-au lipsit nici materialele pirotehnice și mesajele acide la adresa oltenilor.

ADVERTISEMENT

De celalaltă parte, ultrașii de la Peluza Nord Craiova au primit un tratament special din partea gazdelor, care i-au „exilat” în înaltul tribunelor, la inelul al treilea.

Peluza Nord Craiova la meciul cu FCSB
Peluza Nord Craiova la meciul cu FCSB

La derby au fost fost prezenți aproximativ 600 de suporteri olteni. Chiar dacă au fost mult mai puțini aceștia și-a încurajat echipa și și-au făcut simțită prezența în momentele importante, mai ales după golul înscris de Markovic.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB-ului a continuat războiul cu CSA Steaua și contestatarii

Peluza Nord FCSB a afișat un banner în care pun la zid hotărârile din justiție: „Legile voastre nu pot să ne oprească, Steaua nu e o decizie judecătorească!”. 

Suporterii FCSB, protest împotriva justiției la meciul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Facebook Ultras România 1918
Suporterii FCSB, protest împotriva justiției la meciul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Facebook Ultras România 1918

Golul marcat de Jovan Markovic a declanșat nebunia la tribuna oficială, unde Sorin Cârțu, Gică Craioveanu și patronul Mihai Rotaru au făcut senzație și s-au bucurat mai ceva ca suporterii din tribune.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte Mihai Pintilii, a rămas stană de piatră. Imediat după golul marcat de Craiova a început să butoneze telefonul, alături de managerul general Mihai Stoica.

Ultrașii de la FCSB au făcut spectacol și înainte de derby-ul cu FCSB, când au aprins zeci de torțe și fumigene și au sărbătorit pe unul dintre membrii grupării Skins Berceni.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie împotriva FCSB, Universitatea Craiova ar trece peste vicecampioana României în clasament și ar urca pe podium cu 30 de puncte, la doar două lungimi distanță de CFR Cluj și Farul.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT