Life

„Și eu simt să te ating”. Jador, surprins în ipostaze tandre cu o Războinică, la Survivor România

12.04.2021 | 07:54
Si eu simt sa te ating Jador surprins in ipostaze tandre cu o Razboinica la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Jador a fost surprins în ipostaze tandre cu o Războinică de la Survivor România. Cei doi concurenți au filtrat chiar în timpul unei meci, Faimosul mărturisind că simte nevoia să fie atins de tânăra intrată recent în competiție. 

Este vorba de Maria Chițu, Războinica în vârstă de 20 de ani, care se pare că i-a furat mințile manelistului. Cântărețul de muzică de petrecere nu a ezitat să-i răspundă rivalei, după ce aceasta l-a atins tandru pe bărbie, la scurt timp după ce a adus un punct echipei sale.

ADVERTISEMENT

Artistul a preluat inițiativa, mărturisindu-i Mariei că vrea să fie atins, moment în care Jador o îmbrățișează puternic pe Războinica de la Survivor România. Acest lucru nu a fost trecut cu vederea de ceilalți, care imediat au venit cu comentarii la adresa lor.

Jador, atingeri tandre cu o Războinică. Cum au fost surprinși cei doi

„Dacă simte să mă atingă, lasă fata în pace, băi! N-am mai fost atins de trei luni de zile. Vino încoa, Maria”, este replica lui Jador către noua colegă a Războinicilor de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Acum, nu știu, cred că nu mai e cu răutate”, spune la rândul ei Maria.

„Am văzut că simți să-l atingi așa puțin!”, remarcă Sebastian Chitoșcă din echipa Faimoșilor.

Între cei doi concurenți intervine o legătură, care se poate observa și din joaca pe care o au în pauzele din timpul meciului. Jador și Maria Chițu se joacă cu apă, fără să mai bage în seamă ce se întâmplă în jurul lor.

ADVERTISEMENT

„Și eu simt să te ating, uită-te puțin aici, Maria. Vrei să te răcoresc?”, mai adaugă Faimosul.

Maria Chițu a intrat în competiția din Republica Dominicană în urmă cu numai câteva zile. Tânăra adoră emisiunile concurs, mărturisind înainte de a pleca la Survivor România că are în curtea familiei trasee cu ninja worrior, așadar nu este străină de sport.

ADVERTISEMENT

Războinica este pasionată de dans, iar de la vârsta de 15 ani practică dansul latino, mărturisind deschis că simte nevoia de afecțiune pentru a se conecta cu oamenii din jur, acesta fiind probabil motivul pentru care este atrasă de Jador.

Concurenta de la Survivor România crede că se va împrieteni destul de greu cu ceilalți participanți pentru că are o fire schimbătoare, dar asta nu a împiedicat-o sub nicio formă să se apropie de Jador.

ADVERTISEMENT