Life

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, s-a confruntat cu probleme de sănătate: “M-am operat a treia oară”

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a avut probleme de sănătate. De ce a ajuns cântăreața de muzică populară să se opereze.
26.02.2024 | 15:34
Silvia Chifiriuc actuala sotie a lui Petre Roman sa confruntat cu probleme de sanatate Mam operat a treia oara
Ce probleme de sănătate a avut Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Silvia Chifiriuc, actuala parteneră de viață a lui Petre Roman, a avut probleme de sănătate în ultima vreme. Cântăreața a suferit, recent, o intervenție chirurgicală.

Probleme de sănătate pentru Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman. De ce s-a operat cântăreața

În 2007, Petre Roman și Mioara Roman, care s-a stins din viață la finalul săptămânii trecute, la vârsta de 83 de ani, au divorțat, iar fostul premier al României s-a căsătorit, ulterior, cu Silvia Chifiriuc.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au unit destinele în 2009 și au împreună un fiu, Petrus, în vârstă de 13 ani. De curând, cântăreața de muzică populară și actuala soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

Silvia Chifiriuc a suferit o intervenție chirurgicală la gingie, a treia de acest gen. După ce a făcut o extracție, artista s-a infectat,  așa că a fost nevoie de operație.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a ținut să menționeze că nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în acest moment, făcând referire la înmormântarea Oanei Roman. Silvia Chifiriuc se recuperează după intervenția suferită.

“Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc.

ADVERTISEMENT

Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”, a declarat Silvia Chifiriuc pentru Click.

Silvia Chifiriuc, criticată după decesul Mioarei Roman

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a încetat din viață după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani de viață. În timp ce Petre Roman a făcut o declarație pentru FANATIK după moartea fostei soții, actuala parteneră a postat un mesaj pentru care internauții au criticat-o aspru.

ADVERTISEMENT

Înainte de 24 februarie, când au fost Dragobetele, actuala soție a lui Petre Roman a postat un mesaj de dragoste. Declarația nu a fost deloc bine primită de internauți, care au criticat-o pe artistă pentru lipsa de sensibilitate.

“Ce lipsă de respect pentru ‘omul iubit’ de lângă tine! Indiferent ce simți, te descalifici prin răutatea ta… Oare nu a fost suficient că a rămas singură Mioara Roman la o vârstă ‘respectabilă’ și ai călcat-o pe suflet, trebuia să mai punctezi ‘iubirea’ și în aceste momente?? Urât, foarte urât”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

Deși a modificat, ulterior, postarea, comentariile negative nu au încetat să apară. Silvia Chifiriuc a șters ultima parte a postării și a menționat doar că va apărea în cadrul unei emisiuni de la Etno TV.

Duminică seara, Petre Roman s-a prezentat la priveghiul fostei soții. Fostul premier le-a fost alături Oanei și Catincăi Roman, fiicei Mioarei Roman, în aceste momente grele.

ADVERTISEMENT
Tags: