News

Silviu a murit violent după ce a ieșit la o plimbare cu BMW-ul. Bărbatul era foarte iubit în orașul Vercelli din Italia

Silviu a murit în Italia, după ce a pierdut controlul BMW-ului pe care-l conducea pe o șosea de centură în Vercelli, Italia.
20.02.2023 | 16:52
Silviu a murit violent dupa ce a iesit la o plimbare cu BMWul Barbatul era foarte iubit in orasul Vercelli din Italia
Român mort în Verceli. Italia. Foto: Rotalianul
ADVERTISEMENT

Bărbatul locuia în Vercelli, provincia Vercelli din Piemonte, și se afla la volanul unui autoturism BMW pe șoseaua de centură a orașului. Potrivit presei din Italia, bărbatul a pierdut controlul volanului atunci când se afla cu mașina pe un pasaj superior al șoselei de centură.

Un bărbat a murit într-un accident în Italia

Accidentul s-a produs în apropiere de un sens giratoriu de lângă un supermarket, după ce mașina a ieșit de pe drum și s-a izbit de un zid al unui canal din apropierea șoselei. Potrivit anchetatorilor corpul bărbatului a fost proiectat violent în afara mașinii, după care autoturismul a luat foc.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la spitalul Sant’Andrea din Vercelli. La spital au ajuns și 40 de rude și prieteni ai bărbatului care au devenit agresivi atunci când au văzut că prietenul lor nu a mai putut fi salvat.

Potrivit Rotalianul, Silviu Stoica era destul de cunoscut și iubit în localitatea Vercelli, fiind vânzător de autoturisme la o companie cunoscută din oraș. Pe rețelele de socializare au apărut multe mesaje emoționante din partea unor oameni care-l regretă pe bărbat.

ADVERTISEMENT

”Cu mare durere în suflet spun asta: Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun, Silviu Stoica. Ai fost un om minunat, un om cu mare caracter și foarte respectuos, nu te vom uita niciodată, o sa te purtăm mereu în inimile noastre”, este unul dintre aceste mesaje emoționante.

În urmă cu mai multe zile, un alt român murea în Italia și povestea sa era cap de afiș prin ziare. E vorba de Ionel, om al străzii care a preferat să moară decât să-și abandoneze câinele. Ionel trăia într-o rulotă retrasă alături de câinele său Aron.

ADVERTISEMENT

Pentru că se simțea foarte prost, voluntarii de la Crucea Roșie care-l vizitau mereu i-au sugerat să meargă la spital pentru a face analize, însă a refuzat categoric pentru a nu-și abandona câinele. Într-un final nu a mai avut de ales, pentru că starea sa de sănătate s-a agravat.

După externare, Ionel s-a dus direct la adăpostul unde-l lăsase pe Aron, însă fiind seară nu a reușit să-l mai scoată. A murit în noaptea aceea, fiind găsit fără suflare de voluntarii de la Crucea Roșie.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, Ionel nu a vrut să-și abandoneze câinele nici măcar pentru câteva zile, însă acum l-a abandonat pentru eternitate. Presa din Italia spune că fratele bărbatului ar putea să-l adopte pe Aron, însă soarta reală a animalului de companie rămâne necunoscută.

Potrivit Rotalianul, Ionel era un om ”sărac lipit pământului, dar cu un suflet nobil și empatic”. Toată lumea din orașul Ostia îl cunoștea, mai ales că locuia împreună cu câinele său Aron, un husky simpatic în vârstă de 3 ani, vaccinat și microcipat.

 

ADVERTISEMENT