Silviu Prigoană, previziune sumbră despre viitorul României: „Lumea nu își mai dorește interacțiunea interumană. Va urma ceva cumplit”

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/11/2020, 09:55
Silviu Prigoană, previziune sumbră despre viitorul României: „Lumea nu își mai dorește interacțiunea interumană. Va urma ceva cumplit”
Silviu Prigoană nu vede cu ochi buni viitorul României. Foto dreapta: imagine dintr-un cartier sărac al Bucureștiului, preluată de pe imgur. Foto stânga: captură Kanal D

Silviu Prigoană privește cu îngrijorare situația economică a țării și susține că ne așteaptă o perioadă cumplită din toate punctele de vedere nu doar în România, ci în întreaga lume.

Afaceristul și fostul parlamentar PDL a vorbit în emisiunea lui Denisa Rifai de la Kanal D despre adevărata dramă a pandemiei, un șomaj colosal cu care se va confrunta toată planeta.

Fostul mason, unul din cei mai cunoscuți antreprenori ai țării, este convins că pășim într-o nouă lume, iar observațiile pe care le-a făcut despre cum s-a schimbat deja societatea ne dau serios de gândit.

Silviu Prigoană anunță un dezastru economic planetar

Prigoană spune că marele dezastru pe care îl vom cunoaște cu toții va fi cel economic: „Va urma ceva cumplit”.

Totodată, acesta a vorbit și despre efectele nevăzute ale pandemiei, însă tot mai evidente pentru cei care au ochi să le vadă, și anume însingurarea oamenilor care au ajuns să se refugieze tot mai mult în tehnologie.

„Prăbușirea economică mondială va fi adevărata dramă. Nu neapărat faptul că nu au studiat copiii. Ce se studia în România e pagubă în ciuperci. Să mă lase cu vrăjeala asta cei de la țară că oricum copiii erau folosiți la muncile câmpului. 

Problema va fi una economică. Va fi un neașteptat șomaj planetar. Trăim într-o interacțiune cu planeta. Globalizarea asta ne-a pus în situația în care să interacționăm între state. Lumea nu vede viitorul pentru că viața nu va mai fi cum o știam pe vremuri. Lumea se va izola mai ales din cauza internetului și a sistemelor de socializare. Lumea nu își mai dorește interacțiunea interumană pentru că e foarte confortabilă, închizi și s-a rezolvat cazul”, a declarat Silviu Prigoană la Kanal D.

„Nu suntem un popor de învinși, ci de slugi”

Fostul patron al Realității TV a spus că nu vede bine România și că oricum va fi guvernată în următorii patru ani, dezastrul e lipit de țară ca marca de scrisoare.

„România de peste 4 ani va fi un dezastru. Nu văd bine România. Gradul de îndatorare va fi atât de mare încât nu văd bine țara. Suntem datori vânduți. 100 de miliarde de euro datorie e imens. Generațiile viitoare ne vor plăti și pensiile și datoriile statului. Nu ne permitem să ne mai întindem nicăieri. E trendul european și cu Europa înainte. 

Noi oricum nu suntem un popor de învinși, ci de slugi. Noi am stat cu nemții cât ne-a convenit, apoi am întors armele și nemții nu vor uita asta. Noi nu știm să avem demnitate. Noi trebuia să mergem cu nemții până la capăt și astăzi nemții apreciau. Trebuie să ne asumăm chestia asta. Suntem slugi, asta e, la revedere. E culoarea noastră: slugă. Eu când mă duc în altă țară sau alt județ nu mă simt slugă. Eu știu că ei știu despre mine asta, chiar dacă nu mă simt o slugă”, a mai spus afaceristul.

Închide ×