Life

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei s-au mutat în altă casă! Cum arată noul lor cuibușor de nebunii

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei nu mai pierd vremea deloc după ce s-au împăcat. Foștii concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D au făcut o schimbare importantă în viața de cuplu.
27.01.2022 | 17:35
Simina si Alex Zanoaga de la Puterea dragostei sau mutat in alta casa Cum arata noul lor cuibusor de nebunii
Simina și Alex Zănoagă, foști concurenți Puterea dragostei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei au decis să o ia de la capăt în relația lor, asta după ce au stat despărțiți câteva zile, și cum puteau face asta dacă nu chiar schimbând locul în care și-au petrecut timpul până acum.

Se spune că din când în când e bine să mai faci schimbări în viață, mai ales dacă energia locului în care petreci cel mai mult timp nu este una tocmai favorabilă.

ADVERTISEMENT

Întrucât casa în care stăteau era parcă împânzită cu certuri din orice, cei doi au hotărât să se mute într-o chirie nouă, doar ei și copilul Dominic.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea dragostei s-au mutat în casă nouă

„Mă gândeam că e cel mai bine să ne mutăm singuri. Să avem problemele noastre, să nu mai știe nimeni dacă ne-am supărat, să nu mai știe nici mamaie, să nu se supere și ea.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, are și Dominic camera lui”, a spus Simina într-un reportaj difuzat la Teo Show.

Împăcarea l-a priit celor doi. Alex și Simina spun că trag din greu pentru a-și cumpăra propria locuință. Acesta este cel mai mare vis al cuplului, după ce împreună au reușit să își achiziționeze o mașină.

ADVERTISEMENT

Prezentând cum și-au amenajat apartamentul în care s-au mutat cu chirie, Simina și Alex au vorbit și despre relația lor. Gelozia nu a dispărut de tot, ci întreține iubirea pe care și-o poartă unui celuilalt.

Cine e mai gelos?

„Nu cred că a fost afectată viața noastră de apariția copilului. Certuri și supărări există în orice relație.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi gelos deloc, aș fi supărată. Mă gândesc că sunt ultima urâtă și câteodată mai fac și eu așa să îl enervez”, a spus Simina.

„Mereu îmi zice că sunt frumoasă, că am mai slăbit, cred că să mă încurajeze. Sunt sigură că nu mă înșală”, a mai zis Simina.

„Mai am momente când stă pe telefon și întreb cu cine vorbește”, a recunoscut Zănoagă.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a spus despre partenerul ei că au fost situații când acesta era gelos chiar și pe unul din prietenii brunetei, cu toate că știe că între ea și acel tip este o simplă amiciție.

 

ADVERTISEMENT