Life

Simina Loica de la Puterea Dragostei se mută în casă nouă. Unde va locui fosta iubită a lui Alex Zănoagă

Simina Loica de la Puterea Dragostei a decis să meargă pe alt drum după despărțirea de Alex Zănoagă, alături de care are un băiat. Ce a făcut bruneta.
02.08.2022 | 10:50
Simina Loica de la Puterea Dragostei se muta in casa noua Unde va locui fosta iubita a lui Alex Zanoaga
Simina Loica de la Puterea Dragostei pleacă din București. Unde va sta după despărțirea de Alex Zănoagă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Kanal D a decis să se mute în casă nouă și să părăsească apartamentul în care a locuit cu fostul partener de viață. Vedeta va locui de acum înainte în locuința părinților săi, care este la curte.

Simina Loica de la Puterea Dragostei pleacă din București. Unde va sta după despărțirea de Alex Zănoagă

Simina Loica de la Puterea Dragostei le-a spus fanilor că este ocupată perioada aceasta și că nu mai este activă în mediul virtual. Fosta soție a lui Alex Zănoagă nu mai vrea să stea într-un apartament, la bloc, unde are vecini.

ADVERTISEMENT

„Merg la casă pentru că avem o grămadă de treabă. Nu știu dacă v-am spus, dar vă zic acum, în curând mă mut la casa mea nouă, nu a mea, a părinților mei.

Vreau ca Dominic să aibă mai mult spațiu, vreau să am liniște. Nu mai vreau să am vecini deasupra, dedesubt.

ADVERTISEMENT

Vreau să fiu singură să nu mă mai deranjeze nimeni, să nu mai deranjez pe nimeni și toate să fie bune și frumoase”, a povestit fosta concurentă de la Puterea Dragostei, scrie wowbiz.ro.

Simina Loica, fericită cu mutarea la casă

Simina Loica de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii de când a luat decizia să plece din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă, bărbatul cu care are un fiu pe nume Dominic.

ADVERTISEMENT

În perioada aceasta frumoasa brunetă muncește de zor la locuința părinților, care nu este gata și mai are nevoie de îmbunătățiri. Casa este cel mai probabil în Timișoara, orașul natal al tinerei.

Vedeta trebuie să investească foarte mult ca spațiul să fie unul după bunul său plac. Familia sa abia așteaptă momentul în care va avea loc mutarea.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să investești destul de mulți bănuți și cu vremurile astea e cam complicat, dar cu timpul, toate se vor aranja. Toate se fac în timp”, a completat Simina Loica în spațiul online, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT