Life

Simona Florescu nu-și revine după moartea lui Ion Dichiseanu. În câteva luni și-a pierdut și tatăl și soțul

Simona Florescu trece prin clipe grele după ce în doar câteva luni a pierdut două persoane speciale.
21.06.2021 | 18:18
Simona Florescu nusi revine dupa moartea lui Ion Dichiseanu In cateva luni sia pierdut si tatal si sotul
Simona Florescu nu-și revine după moartea lui Ion Dichiseanu. În câteva luni și-a pierdut și tatăl și soțul. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, trece prin momente dificile la o lună de la moartea regretatului actor. Chiar dacă erau divorțați cei doi aveau o relație extrem de apropiată.

Simona Florescu spune că nimeni nu se aștepta ca actorul în vârstă de 87 de ani să moară. În plus pentru ea este o perioadă mult mai dificilă, după ce în urmă cu câteva luni și-a pierdut și tatăl.

ADVERTISEMENT

Simona Florescu nu-și revine după moartea lui Ion Dichiseanu

A trecut o lună de la moartea marelui actor, dar apropiații încă nu-și pot reveni. Fosta sa soție, Simona Florescu este extrem de afectată după ce l-a pierdut pe bărbatul care i-a stat alături vreme de mai bine de 23 de ani. În plus, nu cu multă vreme în urmă și-a pierdut și tatăl.

“Sunt mai mult legată de Dichi al meu decât de tata. La tata acasă am stat 18 ani, la Dichi, așa cum obișnuia el să mă alinte, 23 de ani și ceva mărunțiș”, a declarat Simona, pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu se aștepta ca Ion Dichiseanu să se stingă din viață, după mai multe luni petrecute în spital.

“A murit în brațele Ioanei, așa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături”, declara Simona Florescu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu și-a revenit după moartea actorului, Simona Florescu, în vârstă de 52 de ani,  trebuie să-și onoreze contractele pe care le are pe litoralul Mării Negre. Aceasta a povestit că la primele concerte pe care le-a susținut a venit un pescăruș care s-a așezat pe o umbrelă și nu a plecat până la finalul spectacolului. Acest lucru a tulburat-o peste măsură, pentru că și-a adus aminte de fostul său soț. Acesta iubea foarte mult marea, acolo unde își petreceau concediul în fiecare an.

Ion Dichiseanu dorea să fie externat

Fiica marelui actor a declarat pentru FANATIK faptul că tatăl său își dorea să fie externat.

“Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă”, spunea Ioana Dichiseanu.

ADVERTISEMENT

Simona Florescu a declarat că familia făcuse demersuri pentru a-l duce pe regretatul actor la o clinică din Turcia pentru analize.

ADVERTISEMENT