Life

Simona Gherghe a trecut prin clipe de coșmar: ”Mă lovea cu pumnul. Chinul a durat vreo trei ani”

30.06.2020 | 00:09
Simona Gherghe a trecut prin clipe de cosmar Ma lovea cu pumnul Chinul a durat vreo trei ani
ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare de televiziune, Simona Gherghe, și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre experiențele neplăcute care i-a marcat viața și pe care și-ar dori să o uite. Frumoasa vedetă a mărturisit în cadrul unei emisiuni un episod traumatizant care s-a petrecut în urmă cu mulți ani.

Fosta prezentatoare „Acces Direct” a dezvăluit lucruri traumatizante despre una dintre perioadele negre din viața sa. Mai exact, este vorba de copilărie, când datorită pasiunii pentru balet a îndurat chinuri și umilințe groaznice aproximativ 3 ani.

ADVERTISEMENT

„Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat”, și-a început aceasta mărturisirea dureroasă, informează romaniatv.net.

Simona Gherghe, experiență neplăcută în copilărie cu o profesoară de balet

Experiența traumatizantă a fostei prezentatoare a știrilor de weekend de la Antena 1 a avut loc în copilărie, însă Simona Gherghe nu o poate da uitării nici acum, la ani distanță, pentru că este o dramă pe care a trăit-o fără ca familia sa să știe asta.

ADVERTISEMENT

„Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza”, a mai povestit Simona Gherghe.

Drama nebănuită a frumoasei vedete s-a încheiat în momentul în care a ajuns acasă cu picioarele pline de vânătăi după ce profesoara de balet o bătuse cu o scândură pentru simplu fapt că nu reușise să execute o mișcare cum trebuie.

ADVERTISEMENT

„Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite.

Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare…

ADVERTISEMENT

Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente”, și-a încheiat aceasta mărturisirea șocantă, potrivit sursei citate mai devreme.

Renumita prezentatoare a mărturisit că și-ar fi dorit să devină gimnastă, mai ales că idolul ei era Nadia Comăneci, însă această experiență a făcut-o să renunțe la acest vis din cauza profesorilor care au maltratat-o timp de 3 ani.

 

ADVERTISEMENT