Life

Simona Gherghe, anunț după 22 de ani de televiziune. Prezentatoarea de la Antena 1 a uimit pe toată lumea

Simona Gherghe, veste la 22 de ani de la prima apariție pe micile ecrane. Vedeta de la Antena 1 i-a luat prin surprindere pe toți.
16.04.2024 | 22:59
Simona Gherghe anunt dupa 22 de ani de televiziune Prezentatoarea de la Antena 1 a uimit pe toata lumea
Simona Gherghe, veste la 22 de ani de la prima apariție pe micile ecrane. Vedeta de la Antena 1 i-a luat prin surprindere pe toți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe, anunț după 22 de ani de televiziune. Prezentatoarea de la Antena 1 a uimit pe toată lumea. Renumita moderatoare a show-ului matrimonial Mireasa a primit numeroase complimente de la internauți.

Simona Gherghe, veste la 22 de ani de la prima apariție pe micile ecrane. Vedeta de la Antena 1 i-a luat prin surprindere pe toți

Simona Gherghe este foarte activă pe social media, unde a împărtășit cu fanii o veste la 22 de ani de la prima apariție pe micile ecrane. Vedeta de la Antena 1 i-a luat prin surprindere pe toți cu dezvăluirea aceasta.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea a demonstrat că este o persoană statornică, care nu și-a schimbat locul de muncă prea des în ultima perioadă. Mai mult decât atât, le-a arătat internauților o imagine specială de la primul său jurnal de știri.

Se întâmpla pe 15 aprilie 2002, prezentatoarea având 23 de ani. Tot pe social media a distribuit și o fotografie recentă, majoritatea urmăritorilor fiind de părere că nu s-a schimbat foarte mult de la prima apariție pe sticlă.

ADVERTISEMENT

„Fata din prima poză prezenta, pe 15 aprilie 2002, primul ei jurnal de stiri, la Antena 1. Sunt fix 22 de ani de atunci. În a doua fotografie, tot eu, tot la Antena 1… Statornică, nu?”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Simona Gherghe, la primul jurnal de știri
Simona Gherghe, la primul jurnal de știri de la Antena 1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Simona Gherghe, carieră impresionantă la Antena 1

Simona Gherghe a început să lucreze la Antena 1 pe când terminase facultatea. La 8 ani de la lansarea postului de televiziune ajungea pe micile ecrane și de atunci nu a mai plecat și a devenit o prezență constantă.

ADVERTISEMENT

Avea aproape 24 de ani la prima apariție pe sticlă, la pupitrul știrilor. Lucrurile s-au mai schimbat între timp și vedeta trustului a încercat mai multe direcții în cariera care este una impresionantă în rândul jurnaliștilor români.

Cunoscuta moderatoare a fost inițial la Observator și apoi a trecut la Geniali. Ulterior, a fost implicată în mai multe proiecte speciale, printre care se numără Acces Direct. În prezent, este la cârma show-ului matrimonial Mireasa.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a fost multă vreme lider de piață, lucru pentru care Simona Gherghe le-a mulțumit celor care o urmăresc zi din zi din fața televizoarelor. Prezentatoarea de la Antena 1 este recunoscătoare celor care îi sunt alături.

ADVERTISEMENT