Life

Simona Gherghe, dezvăluire neașteptată: „Sunt martora unei iubiri pe care n-o s-o trăiesc niciodată”

Simona Gherghe (44 de ani) a făcut o dezvăluire neașteptată pe rețelele de socializare. Privindu-și zi de zi copiii, prezentatoarea de la Mireasa a avut o revelație.
31.03.2022 | 21:04
Simona Gherghe dezvaluire neasteptata Sunt martora unei iubiri pe care no so traiesc niciodata
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut o dezvăluire despre ea, după ce a devenit mamă a doi copii. În dreptul unor fotografii cu copiii săi, Ana (4 ani) și Vlad (2 ani), prezentatoarea de la Antena 1  a recunoscut că nu a știut niciodată cum este iubirea dintre frați, din moment ce a fost singură la părinți.

Simona Gherghe a făcut o dezvăluire neașteptată

Gazda emisiunii Mireasa a mai spus că nu este o persoană sociabilă, lucru datorat mai ales faptului că nu are frați sau surori. Vedeta se juca mai mult singură în copilărie și, uneori, cu prietenii și colegii de la școală.

ADVERTISEMENT

În plus, Simona Gherghe nu era obișnuită nici să împartă jucării. La un moment dat și-a dorit un frate sau o soră, dar apoi a ajuns la concluzia că îi este mai bine să fie singură la părinți.

„Nu sunt cea mai sociabilă persoană din lume. Orice ieșire vine la pachet cu un mare cumul de stres. Nu-mi plac mondenitățile, ceea ce, pentru profesia mea, nu e tocmai un lucru bun. Am tot căutat să văd de unde mi se trage. Sigur, o fi și în firea mea. Dar mai e de la ceva.

ADVERTISEMENT

Am fost copil singur la părinți. În copilărie, carevasăzică, m-am jucat mai mult singură. Ieșeam afară, cu cheia de gât (treaba asta va trebui să le-o explic într-o zi copiilor), aveam amici, prieteni, colegi de școală, dar îmi amintesc mult de jocul de una singură.

Cu păpușile, de-a învățătoarea, de-a gimnastica, de-a prezentatoarea, în apartamentul în care am crescut, când îi așteptam pe ai mei de la muncă. Nu prea știam să împart jucării, pentru că nu am avut cu cine.

ADVERTISEMENT

O vreme, mi-am dorit și eu un frate sau o soră, apoi mi-a trecut. Probabil mă prinsesem eu că e bine și să vină toate spre tine…”, a scris prezentatoarea pe Instagram.

Simona Gherghe copii
Copiii Simonei Gherghe, Ana și Vlad. Sursa foto. Instagram

„Nu știu ce simt frații unul pentru altul”

Prezentatoarea are doi copii și a cunoscut multe forme de iubire până la vârsta de 44 de ani. Cu toate acestea, nu știe ce sentimente au frații unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe nu și-ar fi imaginat niciodată că va deveni mamă a doi copii. Blondina este fericită că Ana și Vlad sunt unul alături de celălalt și îi iubește foarte mult.

Soțul ei, Răzvan Săndulescu, are o soră, iar cei doi mereu se ajută reciproc. Vedeta de la Antena 1 speră ca și copiii ei să fie așa toată viața.

„Și iată-mă, acum, adult fiind, martora unei iubiri pe care nu am cunoscut-o. Știu cum e să-ți iubești bărbatul, cum e să-ți iubești până la adorație copiii, dar nu știu ce simt frații unul pentru altul.

Mă uit la Ana și Vlad, îi văd cât sunt de legați, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineața. Îi văd cum se joacă, cum se și bat, cum interacționează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul. Mi-am dorit enorm să am un copil.

Nu aș fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul. O iubire pe viață! Iubirea de frate și soră… O iubire pe care eu n-o s-o trăiesc niciodată, sunt doar martoră, zi de zi.

Mă uit și la Răzvan și la sora lui, care sunt apropiați și se ajută de fiecare dată, necondiționat. Sper să fie la fel și Ana și Vlad.”, a continuat vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT