Life

Simona Gherghe, fericită după ce a aflat că doi foști concurenți de la Mireasa vor avea al doilea copil: “O veste fabuloasă”

Reacția avută de Simona Gherghe după ce a aflat că doi foști concurenți de la Mireasa vor avea al doilea copil. Prezentatoarea a fost surprinsă.
22.12.2023 | 21:06
Simona Gherghe fericita dupa ce a aflat ca doi fosti concurenti de la Mireasa vor avea al doilea copil O veste fabuloasa
Simona Gherghe a aflat că doi foști concurenți Mireasa vor mai avea un copil. Sursa foto: Capturi Antena Stars/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a aflat că doi foști concurenți de la Mireasa vor avea al doilea copil. Aceștia au devenit părinți în urmă cu doar jumătate de an, iar de curând au anunțat cea de-a doua sarcină.

După ce a aflat că doi foști concurenți de la Mireasa vor avea al doilea copil, Simona Gherghe a fost surprinsă

Gabriela Cristea i-a dat o veste foarte bună Simonei Gherghe. Giovana și Sese, doi foști concurenți din sezonul 5 Mireasa, pe care l-au și câștigat, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Fetița lor, Hurrem Selin, a venit pe lume anul acesta, în luna mai. În cadrul emisiunii matrimoniale de la Antena 1, Gabriela Cristea a informat-o și pe Simona Gherghe de bucuria trăită de cei doi părinți.

“Am primit o veste fabuloasă. Sese și Giovana mai așteaptă un copil!”, i-a spus Gabriela Cristea prezentatoarei emisiunii Mireasa. Aceasta din urmă s-a bucurat pentru foștii concurenți de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedetei nu i-a venit să creadă, mai ales că primul lor copil a apărut destul de recent. Totodată, prezentatoarea a spus că e mai bine așa, deoarece copiii vor fi de vârstă apropiată și se vor putea juca împreună, chiar dacă va fi greu pentru părinți.

“Nu cred! Ce tare! Doamne ajută să fie într-un ceas bun. Așa ca noi i-au făcut, unul după altul. E cel mai bine așa, e și cel mai greu, dar e și cel mai bine atunci când ajung copiii să se joace împreună”, i-a spus Simona Gherghe colegei sale.

ADVERTISEMENT

Ce au spus Giovana și Sese despre al doilea copil

Giovana și Sese au dezvăluit că vor deveni din nou părinți, dar încă nu au aflat sexul bebelușului lor. Indiferent dacă va fi fată sau băiat, cei doi își doresc un copil sănătos.

De asemenea, Sese a spus că fiicei lui și a Giovanei nu îi place să fie singură. Astfel, va fi o mare bucurie pentru micuță să aibă un frate sau o soră.

ADVERTISEMENT

“Am vrea să vă spunem că lui Hurrem nu îi place să stea singură și va veni o surioară sau un frățior, nu știm. Vrem doi (n.r. copii) momentan, ca să ne mai ocupăm și noi. I-am făcut acum rapid, cât suntem tineri, ca după la bătrânețe să aibă cine avea grijă de noi. (…)

Eu zic că va fi băiat. Eu mi-am dorit prima să fie fetiță. Găsim nume, asta e problema? Important e să fie sănătate”, a declarat Cătălin Seserman, pe nunele său complet, despre al doilea copil, în cadrul emisiunii moderate de Gabriela Cristea, notează wowbiz.ro.

Giovana a spus că, inițial, și-a dorit băiat, dar acum ar fi foarte fericită dacă ar avea tot fetiță. “Acum sincer îmi doream băiat, dar parcă tot aș vrea o fetiță, că m-am obișnuit așa, e altfel, e altceva”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT