Life

Simona Gherghe i-a luat prin surprindere pe concurenții Mireasa. Cele două fete care riscă să nu prindă finala

Două concurente de la Mireasa vor fi în cursa pentru rămânerea în casă, pe ultima sută de metri a reality-show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.
18.06.2022 | 15:49
Simona Gherghe ia luat prin surprindere pe concurentii Mireasa Cele doua fete care risca sa nu prinda finala
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut o serie de anunțuri importante pentru concurenții din casa Mireasa, dar și pentru telespectatori. Gazda reality-show-ului matrimonial de la Antena 1 a dezvăluit numele preferaților celor de acasă cu trei săptămâni înainte de marea finală a competiției.

Surprize în clasamentul telespectatorilor Mireasa

Două dintre concurente sunt în pericol de eliminare, fix înainte de finală. Din cele două fete propuse spre ieșirea din casă, una și-ar dori cu ardoare să nu mai facă parte din proiectul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Majoritatea băieților, cu excepția lui Valentin, au nominalizat-o pe Elena. Iubitul Alinei nu a ales la fel ca restul mirilor. El a trecut pe foaie numele Larisei. Întrebat de ce a propus-o pe ea, Valentin a zis că a vrut să îi respecte decizia. Tânăra s-a cerut în repetate rânduri acasă.

Confruntată cu Valentin, Larisa a avut o altă părere. Bruneta a zis că, de fapt, partenerul Alinei nu o suportă și se ascunde în spatele acestui motiv, de altfel, cât se poate de real. „De fapt, el nu mă suportă”, a spus Larisa.

ADVERTISEMENT

„Elena, casa băieților te-a nominalizat să părăsești emisiunea”, i-a spus Simona Gherghe concurentei, deloc surprinsă că nu o mai vrea nimeni în emisiune.

Spre deosebire de Larisa, Elena a zis că își dorește să ajungă cât mai departe în concurs, cu toate că nu formează un cuplu cu nimeni în acest moment.

ADVERTISEMENT
Larisa și Elena sunt în cursa spre eliminare. Foto: Antena 1

Elena și Larisa, cu un pas în afara competiției

Când a deschis plicurile cu voturile telespectatorilor, Simona Gherghe i-a surprins destul de tare pe concurenți. Mama săptămânii a fost din nou doamna Eleonora. La fete și băieți au existat câteva surprize.

Sabrina s-a clasat abia pe locul al treilea. Pe doi a fost Yana, cea care tatonează terenul de ceva vreme cu Andrei. Pe locul întâi s-a situat Giovana, în tandem cu Sese, preferatul din rândul băieților.

ADVERTISEMENT

Întrucât Elena nu s-a numărat printre fetele cu imunitate personală, aceasta a fost propusă spre eliminare cu mireasa situată pe ultimul loc. Și anume, Larisa. Prin urmare, telespectatorii vor decide timp de o săptămână care din cele două fete va pleca acasă înainte de marea finală a reality-show-ului matrimonial.

ADVERTISEMENT