Life

Ce nu ar face Simona Gherghe niciodată: “E nevoie de o doză mare de dezinhibare, pe care eu nu o am”

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa, recunoaște că nu ar fi putut niciodată să participe la un show matrimonial pentru a-și găsi marea dragoste.
17.03.2022 | 11:58
Ce nu ar face Simona Gherghe niciodata E nevoie de o doza mare de dezinhibare pe care eu nu o am
ADVERTISEMENT

În anul 2020, Simona Gherghe a decis să accepte provocarea de a prezenta un show matrimonial, un proiect cu totul nou pentru ea. Acum după doi ani, vedeta a recunoscut că nu ar fi avut niciodată curajul să se înscrie într-un asemenea concurs.

Simona Gherghe prezintă Mireasa, dar are propria părere despre un show matrimonial

Simona Gherghe prezintă de doi ani unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri matrimoniale, Mireasa. La vremea respectivă, prezentatoarea venea după o pauză de un an și jumătate, timp în care s-a ocupat de cei doi copii ai săi, Vlad și Ana.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit recent că îi admiră pe cei care au curajul să participe la o emisiune de acest fel.

“Nu aș putea să particip la un reality show. Niciodată.  Cred că e nevoie de o doză mare de dezinhibare, pe care eu nu o am”, a spus cu sinceritate prezentatoarea pentru VIVA. 

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a făcut dezvăluiri și despre familia sa. Aceasta spune că între ea și Răzvan, soțul ei, nu a fost dragoste la prima vedere. S-au mutat însă împreună după o lună de relație.

“Ne-am plăcut mult la început. Iubirea a venit destul de repede”, a recunoscut vedeta.

A urmat cererea în căsătorie și nunta, pe care Simona Gherghe și-a dorit-o una cât mai discretă. Astfel, evenimentul a fost organizat în mare secret.

ADVERTISEMENT

“A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă și sute de invitați… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă”, a mai declarat prezentatoarea tv.

Simona Gherghe și soțul său, Răzvan Săndulescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt părinții a doi copii minunați, Ana și Vlad. 

ADVERTISEMENT

“Este foarte frumos, dar și greu. Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp. Sunt norocoasă că mă ajută și soțul meu”, povestea Simona Gherghe într-un InstaStory

ADVERTISEMENT