Life

Simona Gherghe, probleme în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica prezentatoarei: “Am mers la doi medici”

Simona Gherghe a întâmpinat probleme în vacanța în Grecia, acolo unde se află alături de soțul ei și de copii. Fiica prezentatoarei nu s-a simțit bine.
26.07.2022 | 08:15
Simona Gherghe probleme in vacanta in Grecia Ce a patit fiica prezentatoarei Am mers la doi medici
Simona Gherghe, probleme în vacanța în Grecia. Ce a pățit fiica prezentatoarei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a întâmpinat probleme în vacanța în Grecia după ce fiica ei a început să se simtă rău. Prezentatoarea TV a fost nevoită să o ducă pe Ana la medic pentru consultații.

Simona Gherghe, probleme în vacanța în Grecia. Fiica vedetei a ajuns pe mâinile medicilor

După finala sezonului cinci Mireasa, Simona Gherghe a plecat în Grecia, alături de familie, însă a trecut prin momente dificile după ce fiica ei s-a îmbolnăvit. Ana a avut febră mai bine de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

“E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine.

Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră.”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soțul ei și cu cei doi copii.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut că Ana nu-și revine, Simona Gherghe a mers la doi medici pentru a afla de ce probleme de sănătate suferă micuța.

În urma consultațiilor, medicii au aflat că fiica vedetei de la Antena 1 are amigdalită acută. Din fericire, Ana deja se simte mai bine, după cum a mai precizat Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

“Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii.”, a mai scris prezentatoarea de la Mireasa.

Simona Gherghe, anunț despre Mireasa. Când revine emisiunea la Antena 1

Sezonul cinci al emisiunii Mireasa a ajuns la final în urmă cu câteva zile, iar Simona Gherghe a anunțat când ca reveni pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a mai dezvăluit un detaliu important despre sezonul șase al emisiunii matrimoniale. Show-ul nu se va mai filma în România.

Următorul sezon Mireasa va începe în această toamnă și vine cu surprize pentru telespectatori.

“Venim din toamnă cu o mulțime de surprize și un nou sezon!”, a anunțat Simona Gherghe după ce s-a aflat cuplul câștigător al sezonului cinci.

Giovana și Sese au fost câștigătorii sezonului cinci Mireasa, fiind cei mai votați concurenți. Cei doi au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro.

Cuplul format din Alina și Valentin s-a situat pe locul doi, iar locul trei a fost obținut de Sabrina și Perneș.

ADVERTISEMENT