Sport

Simona Halep, interviu altfel înaintea debutului la Australian Open. De unde și-a cumpărat rochia de mireasă: „Nu am întrebat pe nimeni”

Simona Halep a dezvăluit de unde și-a cumpărat rochia de mireasă. Deși mulți ar avea tendința să creadă că a apelat la un designer cunoscut, lucrurile nu au stat deloc așa.
16.01.2022 | 21:29
Simona Halep interviu altfel inaintea debutului la Australian Open De unde sia cumparat rochia de mireasa Nu am intrebat pe nimeni
ADVERTISEMENT

În așteptarea debutului la Australian Open, Simona Halep a răspuns întrebărilor inedite venite din partea organizatorilor. Aceștia au fost curioși să afle, printre altele, de unde și-a cumpărat atât rochia de mireasă, cât și toate celelalte ținute purtate la nunta cu Toni Iuruc.

Simona Halep, mai sinceră ca oricând. De unde și-a cumpărat rochia de mireasă

Pur și simplu le-am ales (n.r. ținutele vestimentare) dintr-un magazin din Italia. Eram acolo, mi-au plăcut rochiile, așa că nu am întrebat pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Nu sunt prea mult implicată în chestii din astea, dar îmi place să mă bucur de chestiile frumoase care îmi plac. Așa că niciodată nu mă uit la ce e la modă.

Pur și simplu mă uit la ce e bun pentru mine și la ceea ce-mi place. Așa mi-am ales rochia de mireasă. Nu (n.r.: nu își face rochii pe comandă), doar le-am luat din magazin”, a dezvăluit sportiva noastră, la patru luni de când și-a unit destinele cu bărbatul iubit. Fericitul eveniment a avut loc pe 15 septembrie 2021, cu doar 12 zile înainte ca aceasta să împlinească 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Activitatea preferată din perioada liceului: „Mă ajuta în pregătirea pentru tenis”

Cu prilejul acestui interviu, organizatorii primului Grand Slam al anului au încercat să o prezinte publicului larg pe Simona Halep din afara terenului de tenis și astfel am aflat lucruri mai puțin știute. De pildă, pasiunea pentru handbal, care a înflorit în perioada liceului și a contribuit într-o oarecare măsură, potrivit spuselor sale, la performanțele din sportul alb.

Îmi place să ies, e sănătos să alergi, să faci gimnastică, fitness, să încerci alte sporturi. Ori de câte ori am ocazia, experimentez. Când eram în liceu îmi plăcea să joc handbal, e foarte frumos și mă ajuta și în pregătirea pentru tenis”, a explicat românca, ocupantă a locului 15 în ierarhia mondială datorită succesului de la Melbourne Summer Set 1.

ADVERTISEMENT

Ce șanse îi dă Justine Henin la câștigarea primului Grand Slam al anului: „Abia aștept s-o văd”

La Australian Open, Simona Halep va avea, cel puțin teoretic, o misiune ușoară în fața polonezei Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA), ca apoi să înfrunte, în cazul unui succes, câștigătoarea duelului dintre brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA) și americanca Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA). Deținătoare a șapte titluri Grand Slam, Justine Henin vede în sportiva noastră o candidată la trofeu, cu condiția să nu întâmpine probleme fizice.

Nu putem spune că este în vârstă, dar este în circuit de ani buni, iar acum există jucătoare noi, care pun presiune. Simona a trecut și prin perioade dificile din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Cât timp a fost pregătită fizic, a încercat mereu să fie mai agresivă și pe hard. Știe că are nevoie să fie mai agresivă. Abia aștept să o văd jucând.

Are inteligența de joc și experiența necesară pentru a fi în calculele pentru câștigarea Australian Open, dar rămâne de văzut cât de bine se va prezenta fizic. Vreau să o văd pe Simona Halep revenind la nivelul ei maxim.

Dacă obiectivul carierei sale a fost să câștige unul sau două turnee de Grand Slam, a reușit deja. Dacă își dorește să câștige mai multe, motivația este cu siguranță ridicată. Sunt sigură că Simona își dorește să revină la un nivel competitiv și să câștige mai multe turnee de Grand Slam”, a explicat belgianca, ajunsă acum în postura de expert Eurosport.

ADVERTISEMENT