Sporturi

Simona Halep a ajuns la Roma! Ce cadou i-a făcut Ion Ţiriac la plecarea în Italia

10.09.2020 | 15:36
Simona Halep a ajuns la Roma Ce cadou ia facut Ion Tiriac la plecarea in Italia
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Ion Țiriac se înțeleg foarte bine. Asta se vede și din faptul că Simona a zburat la Roma cu unul dintre avioanele private ale fostului tenismen, un cadou din partea acestuia înainte de turneul din capitala Italiei.

Halep este principala favorită de la Grand Slam-ul din Franța. “Ciao Roma”, a fost mesajul jucătoarei, împreună cu o poză unde este în avionul miliardarului român, căruia îi transmite mulțumiri.

ADVERTISEMENT

Pe 14 septembrie se dă startul turneului de la Roma. Jucătoarea din România va fi acolo fără Daren Cahill, care se află în Statele Unite ale Americii. După terminarea turneului de la Roma, Simona va juca la Roland Garros. Competiția din Franța va începe pe 27 septembrie.

Halep este principala favorită la următorul turneu de Grand Slam

Jucătoarea din România va fi numărul unu la competiția franceză după ce Ashleigh Barty s-a retras, iar Sofia Kenin a fost eliminată de la US Open.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din America era ultima care putea să o întreacă pe Simo în clasamentul mondial. Românca a câștigat la Roland Garros în 2018.

Simona Halep s-a impus  la primul turneu de după pauza provocată de pandemia de coronavirus, la Praga. Gică Hagi a discutat despre victoriile importante reușite în ultimii ani de constănțeancă.

ADVERTISEMENT

”Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale”

Hagi a spus că a știut mereu că jucătoarea de tenis are calitățile necesare pentru a fi una dintre cele mai bune din lume, iar valoarea ei face ca partidele de până la fazele finale ale turneelor să pară doar meciuri ”amicale”.

”Ştiam că Simona este foarte ambiţioasă. Vedeam marja de progres, ea în fiecare zi a devenit mai bună. E o sportivă care s-a dedicat şi toţi tinerii trebuie să ia de la ea ambiţia care a făcut-o să ajungă numărul 1.

ADVERTISEMENT

Aşa cum am mai spus, şi i-am spus şi ei, ea până în semifinale joacă meciuri amicale. Pentru ea meciurile oficiale încep din semifinale”, a spus Gică Hagi, într-un interviu acordat Sports Festival.

ADVERTISEMENT