Sport

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la Virginia Ruzici: „Totul este Mouratoglou acum!”

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la Virgnia Ruzici, fostul manager al româncei, care a lucrat cu ea de când era adolescentă.
02.08.2022 | 13:31
Simona Halep a dezvaluit motivul pentru care a renuntat la Virginia Ruzici Totul este Mouratoglou acum
Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la Virginia Ruzici. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit după victoria obținută la WTA Washington împotriva Cristinei Bucșa, jucătoare spaniolă de origine româncă, scor 2-0.

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la Virginia Ruzici

Simona Halep a vorbit despre motivul pentru care a renunțat la Virginia Ruzici, fostul manager al sportivei românce, la finalul meciului cu Cristina Bucșa:

ADVERTISEMENT

„Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el!

Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor!

ADVERTISEMENT

Da, am avut încredere în el din prima secundă! Nu știam nimic despre el înainte, nu mai vorbisem niciodată până să merg la academia lui în aprilie! Deci totul este nou! Dar am încredere în el și mă simt în siguranță! Vom vedea!”.

  • 16 este locul pe care Simona Halep îl ocupă în clasamentul WTA

„Voi prețui totdeauna prietenia noastră!”

Simona Halep a vorbit despre colaborarea cu Virginia Ruzici și îi este recunoscătoare pentru ajutorul și sfaturile pe care le-a primit de-a lungul timpului:

ADVERTISEMENT

„A fost o călătorie fantastică. Aș dori să mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârșită față de mine nu doar ca jucător, ci și ca prieten apropiat.

Au fost o experiență uimitoare de 14 ani împreună și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră”.

ADVERTISEMENT

„Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântat să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa Wesport – Sport Management! Așteptăm cu nerăbdare viitorul!”, era anunţul făcut de Simona Halep.

În turul 2 al turneului de la Washington, Simona Halep va întâlni câştigătoarea meciului dintre Madison Brengle şi Anna Kalinskaia.

  • 30 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT