Sport

Antrenorul Daniel Dobre anunță obiectivele Simonei Halep: ”Acesta este țelul. Am văzut-o foarte motivată”

Antrenorul Simonei Halep a anunțat cât ar mai juca sportiva și ce își propune în următorii ani. Fostul lider mondial a fost eliminată în optimi la Australian Open.
25.01.2022 | 14:50
Antrenorul Daniel Dobre anunta obiectivele Simonei Halep Acesta este telul Am vazuto foarte motivata
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut evoluții extrem de apreciate la ediția din acest an a Australian Open, chiar dacă a fost eliminată în optimi de Alize Cornet.

Antrenorul Daniel Dobre a analizat jocul elevei lui și a anunțat care este principalul obiectiv al jucătoarei în următorii ani.

ADVERTISEMENT

Adrian Dobre: ”Da, Simona mai poate câștiga un Grand Slam”

Simona Halep a început anul pe poziția 20 în clasamentul WTA și va mai cădea opt poziții după eliminarea de la Australian Open. Acest lucru, însă, nu o afectează pe sportivă.

Antrenorul Daniel Dobre este extrem de mulțumit de evoluțiile Simonei și este convins că sportiva nu și-a spus ultimul cuvânt în sportul alb, chiar dacă anul trecut a fost unul extrem de dificil.

ADVERTISEMENT

”Eu zic că da, Simona mai poate câștiga un Grand Slam, acesta e și țelul de fapt. Eu am văzut-o foarte motivată în perioada de pregătire dinainte de Australia, nici aici nu a arătat rău pe teren, a arătat multe lucruri bune.

După un an greu, cum a fost 2021, ai nevoie de mai multă încredere, ai nevoie să ai câteva meciuri bune la nivel înalt, trebuie să mai bați niște jucătoare din primii zece să-ți confirmi că ești acolo.

ADVERTISEMENT

Mai are câțiva ani buni în față în care sigur va mai câștiga”, a spus Daniel Dobre, pentru Radio Hit Iași.

Cât crede Daniel Dobre că mai poate juca Simona Halep la nivel înalt

Antrenorul fostului lider mondial nu crede că Simona Halep va renunța prea curând la participarea în circuitul mondial. Acesta este convins că sportiva lui este departe de momentul retragerii.

ADVERTISEMENT

”Dacă rămâne sănătoasă și cu bucuria de a juca, așa cum o are acum, Simona poate să mai joace liniștită 4-5 ani. Vârsta de retragere la fete a scăzut foarte mult.

Înainte, o fată la 25-26 ani era considerată în vârstă, iar acum sunt deja jucătoare de 32, 33 sau 34 de ani care joacă bine, sunt acolo în primele 20 și nu au de gând să se retragă”, a explicat antrenorul.

Daniel Dobre și Simona Halep lucrează împreună din septembrie anul trecut, imediat după ce sportiva a anunțat încetarea colaborării cu Darren Cahill.

ADVERTISEMENT
Tags: